F Και επίσημα το Blade Runner 2 ξεκινά την παραγωγή! - FilmBoy Και επίσημα το Blade Runner 2 ξεκινά την παραγωγή! - FilmBoy
  • Latest News

    Και επίσημα το Blade Runner 2 ξεκινά την παραγωγή!


    Μετά από πολλές λανθασμένες εκκινήσεις και χρόνιας επιμονής των απανταχού σινεφίλ, η συνέχεια του Blade Runner πήρε και επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας για το 2018.

    Ο Harrison Ford επιστρέφει και ο σκηνοθέτης του πρώτου Ridley Scott είναι στη παραγωγή.
    Επίσημα, με δελτίο τύπου και τα πάντα. 

    Το Blade Runner 2 θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούλιο και θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου 2018. 
    Η επιλογή του Ιανουαρίου από τη Warner Bros. και τη Sony (που θα διανείμει την ταινία εκτός Αμερικής) επιβεβαιώνει την κοινή πεποίθηση ότι πλέον οι πρώτοι μήνες του έτους δεν είναι το νεκροταφείο των studio.

    Και εδώ που τα λέμε, ένα Blade Runner είναι αρκετά πολύπλοκη ταινία και δεν είναι το τυπικό καλοκαιρινό blockbuster, οπότε του αξίζει ένας πιο …μαζικός μήνας.
    Και δεν θα έχουν τον φόβο να το αλλάξει πολύ η ελληνική διανομή.

    Το δελτίο τύπου επίσης επιβεβαιώνει αυτά που ήδη γνωρίζαμε: ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Ford (αν και η φύση του ρόλου του παραμένει άγνωστη), ο σκηνοθέτης των Prisoners και Sicario, Denis Villeneuve θα είναι στο τιμόνι της ταινίας και ο θρυλικός κινηματογραφιστής Roger Deakins θα έχει την κάμερα.

    Στοιχεία για την ιστορία δεν έχουμε, ωστόσο το Blade Runner 2 θα λαμβάνει χώρα αρκετές δεκαετίες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η οποία εξελισσόταν στο φουτουριστικό κόσμο του 2019 στο Λος Άντζελες.

    Τέλος, το δελτίο Τύπου δεν αναφέρει πουθενά τον τίτλο Blade Runner 2, κάτι που μάλλον σημαίνει ότι σύντομα θα ακούσουμε έναν νέο τίτλο.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και επίσημα το Blade Runner 2 ξεκινά την παραγωγή! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top