F David Brent: Life on the Road trailer: Ο Ricky Gervais επιστρέφει στο The Office ...εκτός γραφείου! - FilmBoy David Brent: Life on the Road trailer: Ο Ricky Gervais επιστρέφει στο The Office ...εκτός γραφείου! - FilmBoy
  • Latest News

    David Brent: Life on the Road trailer: Ο Ricky Gervais επιστρέφει στο The Office ...εκτός γραφείου!


    Σαν κάτι να κινείται στον τομέα της πρωτοτυπίας, εκεί στο Hollywood.

    Οι φίλοι του The Office, της θρυλικής πια σειράς που έκανε γνωστό κόσμο και κοσμάκη, με πρώτο τον Ricky Gervais βέβαια, θα χαρούν να μάθουν ότι ο αγαπημένος τους χαρακτήρας στη σειρά, David Brent επιστρέφει …ως εξωτερικός πωλητής με όνειρο να γίνει ροκ σταρ!

    Η ταινία (το έψαξα γιατί εκ πρώτης δεν μοιάζει με τέτοια, αλλά τελικά ταινία είναι και όχι ντοκιμαντέρ ή κάτι άλλο) λέγεται David Brent: Life on the Road και ακολουθεί τον ανίδεο χαρακτήρα του τίτλου (και του The Office), ο οποίος αυτο-χρηματοδοτεί μια περιοδεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο με την μπάντα ‘Foregone Conclusion'.

    Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το κοινό δεν είναι και τόσο πρόθυμο να τους ακούσει, ενώ ο Brent συνεχίζει να δυσκολεύει καταστάσεις με την ακατάλληλη αίσθηση του χιούμορ και τη παντελής έλλειψη αυτογνωσίας.

    Θα μπορούσε κάλλιστα αυτό να θεωρηθεί το sequel του The Office, καθώς ο Brent (Gervais) είναι και πάλι το αφεντικό μερικών υπαλλήλων (η Jo Hartley ως Pauline, ο Tom Bennett ως Nigel, ο Andrew Brooke ως τη νέμεση του Brent, Jezza και η Nina Sosanya που παίζει την σημαντική για τον Brent θεραπεύτρια.

    Όλα συμβαίνουν υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Gervais, με ένα σενάριο που έγραψε επίσης ο ίδιος.

    Το David Brent: Life on the Road βγαίνει στη Βρετανία και σε άλλες χώρες τον Αύγουστο, αλλά οι Αμερικανοί θα χρειαστεί να περιμένουν το 2017 για να το δουν στο Netflix.
    Δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: David Brent: Life on the Road trailer: Ο Ricky Gervais επιστρέφει στο The Office ...εκτός γραφείου! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top