F Bleed For This trailer: Ο Miles Teller είναι ο νέος μποξέρ του Hollywood - FilmBoy Bleed For This trailer: Ο Miles Teller είναι ο νέος μποξέρ του Hollywood - FilmBoy
  • Latest News

    Bleed For This trailer: Ο Miles Teller είναι ο νέος μποξέρ του Hollywood


    Πολλά boxing δράματα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, κανένα δεν είναι κάτι εξαιρετικό, ωστόσο το Hollywood επιμένει σε αυτή τη θεματική.

    Και ναι, το μποξ είναι ένα αγαπημένο άθλημα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά πόσο διαφορετική μπορεί να είναι μια ιστορία ενός υποσχόμενου μποξέρ που επανέρχεται μετά από κάποιο ατυχές γεγονός που τον άφησε εκτός ρινγκ;

    Η αλήθεια είναι ότι η αληθινή ιστορία του Vinny Pazienza, γνωστού και ως "The Devil Pazmanian," είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές που έχουμε δει.

    Ο μποξέρ Vinny Pazienza είχε μια πολύ υποσχόμενη καριέρα μετά τη κατάκτηση του τίτλου μεσαίων βαρών, αλλά ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον άφησε με σπασμένο λαιμό και τη μεγάλη πιθανότητα να μην περπατήσει ποτέ ξανά.

    Το Bleed For This λέει αυτήν ακριβώς την ιστορία, με τον Miles Teller να ενσαρκώνει τον μποξέρ που αψήφησε τους γιατρούς, τους φίλους και την οικογένειά του για να επανέλθει και πάλι στα ρινγκ, σε 13 μόλις μήνες!

    Το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει και τους Katey Sagal, Ciarán Hinds, Aaron Eckhart, Ted Levine, Kimberly Howe και Amanda Clayton.

    Το Bleed For This βγαίνει στις ΗΠΑ στις 4 Νοεμβρίου.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bleed For This trailer: Ο Miles Teller είναι ο νέος μποξέρ του Hollywood Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top