F Αυτές είναι οι αμαζόνες της νέας Wonder Woman που έρχεται το 2017! - FilmBoy Αυτές είναι οι αμαζόνες της νέας Wonder Woman που έρχεται το 2017! - FilmBoy
  • Latest News

    Αυτές είναι οι αμαζόνες της νέας Wonder Woman που έρχεται το 2017!


    Το Batman vs. Superman: Dawn of Justice δεν μας άρεσε και γενικά οι κριτικές είναι αρνητικές, αλλά σχεδόν όλοι φαίνεται να συμφωνούν ότι η Wonder Woman της Gal Gadot ήταν ένα από τα ισχυρότερα τμήματα της ταινίας. 

    Να και κάτι καλό για την Warner Bros., αφού είναι λογικό να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την σόλο ταινία της Wonder Woman την επόμενη χρονιά.

    Και αμέσως, κυκλοφόρησε μια νέα φωτογραφία από την ταινία Wonder Woman σε σκηνοθεσία Patty Jenkins, η οποία μας προσφέρει μια νέα ματιά στη Gadot (με διαφορετική στολή όμως), καθώς και την πρώτη εμφάνιση των Robin Wright, Connie Nielsen και Lisa Loven Kongsli ως οι αμαζόνες που εκπαιδεύουν την Wonder Woman.

    Η εικόνα αποκαλύφθηκε στο Entertainment Weekly και έρχεται μαζί με νέα στοιχεία για τη ταινία.

    Η Nielsen είναι η βασίλισσα Ιππολύτη, η μητέρα της Diana (γνωστή και ως Wonder Woman) και κυβερνήτης της Θεμίσκυρα, ένα νησί που κατοικείται από αθάνατες γυναίκες πολεμιστές. 

    Η Wright είναι η Στρατηγός Αντιόπη, θεία της Diana, που την προετοιμάζει για τον κόσμο πέρα από τη Θεμίσκυρα ενώ η μητέρα της θέλει να την κρατήσει εκεί.
    Η Kongsli είναι η Μεναλίππη, υπολοχαγός της Αντιόπης, η οποία έχει κι αυτή λόγο στην ανατροφή της μικρής superhero.

    Βλέποντας την εικόνα, μάλλον μιλάμε για sexy as hell αμαζόνες, ειδικά η Gadot με τα ψηλά πόδια και την μέχρι-τη-μέση στολή της αφού έτσι την θέλει η Jenkins – το είπε στο EW.

    Αυτό που σε τρελαίνει όμως αν είσαι έλληνας, είναι το γεγονός ότι τα γυρίσματα για την Θεμίσκυρα, που σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ήταν ένα νησί στην ανατολική Μικρά Ασία και που διακρίνεται κάπως και στην εικόνα, έγιναν ‘…σε εξωτικές παραλίες της Ιταλίας και της Νότιας Κίνας!'
    Ούτε πλησιάζουν προς τα μέρη μας…

    Τέλος πάντων, υπομονή μέχρι τις 23 Ιουνίου 2017, αν και νωρίτερα θα δούμε πολλά ακόμη για την νέα Wonder Woman movie.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αυτές είναι οι αμαζόνες της νέας Wonder Woman που έρχεται το 2017! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top