F Animal Kingdom (season 1) trailer: Το αριστουργηματικό θρίλερ έγινε σειρά! - FilmBoy Animal Kingdom (season 1) trailer: Το αριστουργηματικό θρίλερ έγινε σειρά! - FilmBoy
  • Latest News

    Animal Kingdom (season 1) trailer: Το αριστουργηματικό θρίλερ έγινε σειρά!


    Το Animal Kingdom το θεωρώ ακόμα ένα από τα καλύτερα αστυνομικά θρίλερ της δεκαετίας και ίσως το καλύτερο Αυστραλιανό θρίλερ που είδα τα τελευταία χρόνια.

    Κύριος υπεύθυνος ο σκηνοθέτης David Michod, ο οποίος βέβαια με αυτή του τη δουλειά δημιούργησε μελλοντικές ευκαιρίες για τον εαυτό του (τελείωσε τα γυρίσματα του War Machine με τον Brad Pit), αλλά και το cast του, που συμπεριλάμβανε τον Joel Edgerton, τη Jacki Weaver, τον Ben Mendelsohn και πολλούς άλλους.

    Ήταν ένα εξαιρετικό δράμα/crime thriller που πρέπει να δείτε όλοι σας …και που τώρα προσαρμόστηκε για την τηλεόραση.

    Ένα χρόνο μετά την επιτυχία της ταινίας το 2010, το Showtime είχε προχωρήσει στην σειρά Animal Kingdom, αλλά τελικά η σειρά κατέληξε μόλις τώρα στο TNT

    Η ιστορία ακολουθεί και πάλι την ‘Smurf’ Cody (που παίζεται εδώ από την Ellen Barkin) και την οικογένειά της, που αποτελείται από νεαρούς και μη παρανόμους, ενώ το στόρι (ένα παιδί πηγαίνει να ζήσει με την οικογένειά του) και τα αρχέτυπα (η δεσποτική μητέρα και ο βαθιά διεστραμμένος θείος) παραμένουν κοντά στην αρχική ταινία του Michod.

    Πάντως, η τηλεοπτική σειρά έχει την ευκαιρία να διερευνήσει περαιτέρω την οικογένεια Cody. 
    Η ταινία μοιάζει περισσότερο με ένα εφαλτήριο, με την σειρά να χρησιμοποιεί γνώριμα στοιχεία της υπόθεσης για να πάει την ιστορία σε μια ελαφρώς διαφορετική κατεύθυνση. 

    Μια διαφορά ας πούμε είναι η έλλειψη του χαρακτήρα του ντετέκτιβ Leckie (που τον υποδυόταν ο Guy Pearce), ο οποίος ήταν το ηθικό αντίβαρο της ιστορίας.

    Όπως εξηγεί ο σκηνοθέτης Jonathan Lisco, ‘…ο νόμος δεν παίζει κάποιο σπουδαίο ρόλο στην σειρά, τουλάχιστον στη 1η σεζόν’.

    Η νέα σειρά Animal Kingdom ξεκινάει στις 7 Ιουνίου.
    Θα είμαστε εκεί.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Animal Kingdom (season 1) trailer: Το αριστουργηματικό θρίλερ έγινε σειρά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top