F Middle School: The Worst Years of My Life trailer: Σκανδαλιές στο γυμνάσιο - FilmBoy Middle School: The Worst Years of My Life trailer: Σκανδαλιές στο γυμνάσιο - FilmBoy
  • Latest News

    Middle School: The Worst Years of My Life trailer: Σκανδαλιές στο γυμνάσιο


    Το Hollywood ανέκαθεν ήθελε να μας πείσει ότι στα σχολεία της Αμερικής γίνεται το έλα να δεις, με πανούργους εφήβους που έχουν αναγάγει τον χαβαλέ σε επιστήμη και που μπορούν να κάνουν αμέτρητα καψώνια στους πάντες, μέχρι και στους δασκάλους τους.

    Ο ορισμός μιας τέτοιας ταινίας είναι το Middle School: The Worst Years of My Life, του βασιλιά της αδιάφορης κωμωδίας (Paul Blart: Mall Cop, Dr. Dolittle 2 και τρία τέσσερα άλλα) Steve Carr.

    Βασισμένο στο νεανικό μυθιστόρημα του James Patterson, το Middle School ακολουθεί τον μικρό Rafe (Griffin Gluck), ένα παιδί με καλλιτεχνική φλέβα που μεταφέρεται σε ένα νέο αυστηρό σχολείο. 

    Απηυδισμένος από τους καταπιεστικούς κανόνες, ο Rafe και ο κολλητός του, Leo (Thomas Barbusca) αποφασίζει να σπάσει κάθε κανόνα στον κώδικα συμπεριφοράς του σχολείου, τον οποίο περιφρουρεί φανατικά ο διευθυντής (η μορφή Andy Dally).
    Rob Riggle (άλλη καρικατούρα αυτός) και Lauren Graham είναι οι γονείς του.

    Προφανώς η ταινία απευθύνεται σε παιδιά, αλλά δεν θα με χαλάσει όταν τη δω κάποτε στη μεσημεριανή ζώνη του Star κάποια Κυριακή.
    Πάντως, στην Αμερική βγαίνει στις 7 Οκτωβρίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Middle School: The Worst Years of My Life trailer: Σκανδαλιές στο γυμνάσιο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top