F Sadako vs. Kayako trailer: Μετά τους σούπερ ήρωες της DC ...μονομαχία The Ring και The Grudge! - FilmBoy Sadako vs. Kayako trailer: Μετά τους σούπερ ήρωες της DC ...μονομαχία The Ring και The Grudge! - FilmBoy
  • Latest News

    Sadako vs. Kayako trailer: Μετά τους σούπερ ήρωες της DC ...μονομαχία The Ring και The Grudge!


    Η ιστορία του κινηματογράφου τρόμου είναι γεμάτη από κόντρες εμβληματικών τεράτων.

    Το 1943, ο Frankenstein πολέμησε τον Wolf Man στο Frankenstein Meets the Wolf Man
    To 1962 τα πιο διάσημα γιγαντιαία τέρατα όλων των εποχών συναντήθηκαν στο King Kong vs. Godzilla.

    Οι βασιλιάδες των slashers της δεκαετίας του '80 άστραψαν τις λεπίδες τους στο Freddy vs. Jason το 2003, ενώ μια χρονιά αργότερα αναμετρήθηκαν τα διαγαλαξιακά Alien vs. Predator.

    Και εκεί που νόμιζες ότι κάθε πιθανός horror συνδυασμός είχε ήδη γίνει, έρχεται το Sadako vs. Kayako για να μας υπενθυμίσει ότι τα κινηματογραφικά τέρατα/πνεύματα/φαντάσματα δεν θα σταματήσουν ποτέ να μάχονται πάν στη μεγάλη οθόνη.

    Κι αν από το τίτλο δεν καταλάβατε για τι πράγμα μιλάμε (αφού διαβάζετε Horrorant, αποκλείεται), να το πω αλλιώς: The Ring vs The Grudge.
    Αυτά είναι!

    Παρόλο που αυτό ξεκίνησε μάλλον σαν ένα αστείο, καθώς εμφανίστηκε ένα teaser πέρυσι …την Πρωταπριλιά, το Sadako vs. Kayako είναι όντως μια κανονική ταινία, σκηνοθετημένη από τον Koji Shiraishi (του αριστουργηματικού Grotesque) που θα βγει στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας στις 18 Ιουνίου.

    Παρά το γεγονός ότι οι αμερικανικές διασκευές του The Ring και του The Grudge ήταν τεράστιες επιτυχίες, τα sequels έτυχαν χλιαρής αποδοχής από κοινό και κριτικούς, σκοτώνοντας τελικά τα δύο franchises (το τρίτο The Ring έχει καθυστερήσει αμέτρητες φορές μέχρι τώρα και το τρίτο The Grudge πήγε κατ'ευθείαν στο βίντεο). 

    Ωστόσο, τα Γιαπωνέζικα original είχαν πιο δυνατή πορεία.
    Το Ringu του 1998 ενέπνευσε δύο άμεσα sequel και τέσσερα spin-offs, ενώ τα Ju-On έχουν φτάσει τις οκτώ συνέχειες.

    Και ας μη μετρήσουμε τα μυθιστορήματα που είναι βασισμένα στις δύο σειρές, τα κόμικς, τις τηλεοπτικές σειρές και τις ταινίες μικρού μήκους.

    Με άλλα λόγια, αυτή η ταινία έχει σίγουρη την επιτυχία της στην Ιαπωνία.
    Στον υπόλοιπο κόσμο δεν ξέρω, αν και θα ήθελα πολύ να το δω.

    Παρά το γεγονός ότι το trailer δεν διαθέτει υπότιτλους, τα πάντα φαίνονται ξεκάθαρα - η Sadako καλείται για άλλη μια φορά από την καταραμένη βιντεοκασέτα και μπλέκεται στους ίδιους δρόμους με την εκδικητική Kayako. 
    Και ναι, δε συμπαθιούνται καθόλου.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sadako vs. Kayako trailer: Μετά τους σούπερ ήρωες της DC ...μονομαχία The Ring και The Grudge! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top