F Roots trailer: Mini σειρά στη πιο σκοτεινή γωνιά της αμερικάνικης ιστορίας - FilmBoy Roots trailer: Mini σειρά στη πιο σκοτεινή γωνιά της αμερικάνικης ιστορίας - FilmBoy
  • Latest News

    Roots trailer: Mini σειρά στη πιο σκοτεινή γωνιά της αμερικάνικης ιστορίας


    Το trailer της επερχόμενης νέας έκδοσης του Roots, μιας σειράς του 1977 που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Δράματος και ήταν υποψήφιο για 37 βραβεία EMMY κερδίζοντας τα εννέα, έρχεται στον απόηχο του The Birth of a Nation, μίας από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες στο φεστιβάλ του Sundance.

    Το History Channell έπιασε το vibe και δημιούργησε μια νέα σειρά με τίτλο Roots, που ακολουθεί έναν Αφρικανό που αιχμαλωτίζεται και πωλείται σκλάβος στην Αμερική.

    Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Alex Haley, το Roots διερευνεί την ιστορία της δουλείας στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στον Εμφύλιο Πόλεμο και μας καθοδηγεί μέσα στη πιο σκοτεινή γωνιά της αμερικανικής ιστορίας.

    Και δεν θα έδινα ιδιαίτερη σημασία (υπάρχουν άλλες πιο ενδιαφέρουσες σειρές για να δεις), αν δεν ήταν το εντυπωσιακό trailer και το εξαιρετικό cast.
    Forest Whitaker, Anna Paquin, Jonathan Rhys Meyers και Lawrence Fishburne είναι οι πιο αναγνωρίσιμοι, αν και πρωταγωνιστής είναι ο νεοφερμένος Malachi Kirby.

    Το Roots θα διαρκέσει τέσσερα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαΐου.
    Μη χάσετε το εντυπωσιακό trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Roots trailer: Mini σειρά στη πιο σκοτεινή γωνιά της αμερικάνικης ιστορίας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top