F The Model trailer: Το μόντελινγκ είναι ένα επικίνδυνο επάγγελμα - FilmBoy The Model trailer: Το μόντελινγκ είναι ένα επικίνδυνο επάγγελμα - FilmBoy
  • Latest News

    The Model trailer: Το μόντελινγκ είναι ένα επικίνδυνο επάγγελμα


    Αφού έλαβε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο Sundance για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, Teddy Bear, ο Δανός Mads Matthiesen επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το σέξι θρίλερ The Model.

    Έχει ενδιαφέρον να μπούμε στη ζωή νεαρών μοντέλων που προσπαθούν να κάνουν καριέρα μακριά από το σπίτι τους, παραδίνονται στους πειρασμούς και καταστρέφονται συναισθηματικά (και πολλές φορές και σωματικά, θυμηθείτε το Starry Eyes που πήρε δύο βραβεία στο Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ της Αθήνας).

    Όταν ένα νεαρό μοντέλο, η Emma, έχει την ευκαιρία να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει ένα διεθνές top model, αφήνει την καθημερινή ζωή της στη Δανία και μετακομίζει στο Παρίσι. 

    Σε μια φωτογράφιση συναντά τον γοητευτικό φωτογράφο Shane White και ερωτεύονται. 
    Αλλά η σχέση τους σύντομα μετατρέπεται σε μια επικίνδυνη εμμονή για την Emma.

    Πρωταγωνιστεί η Maria Palm (πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη) και ο Ed Skrein, τον οποίο ίσως θυμάστε από το The Sweeney το 2012.

    Μιλώντας περισσότερο στα αγγλικά για να αντανακλάσει το διεθνή χαρακτήρα της κοινότητας της μόδας, το The Model αποσκοπεί σαφώς σε ένα ευρύτερο κοινό από ό,τι το ντεμπούτο του Matthiesen και δεδομένης της εμφανής ποιότητας που φαίνεται στο trailer, θα τα καταφέρει.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Δανίας και αναμένεται να βγει και σε άλλες χώρες σύντομα.
    Δείτε το trailer παρακάτω.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Model trailer: Το μόντελινγκ είναι ένα επικίνδυνο επάγγελμα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top