F Eye in the Sky trailer: Οι Αμερικανοί νοιάζονται για τους αμάχους! - FilmBoy Eye in the Sky trailer: Οι Αμερικανοί νοιάζονται για τους αμάχους! - FilmBoy
  • Latest News

    Eye in the Sky trailer: Οι Αμερικανοί νοιάζονται για τους αμάχους!


    Σαν να της άρεσε της Helen Miren η στολή παραλλαγής και τα βαρέα όπλα στα δύο RED και είπε να το συνεχίσει για όσο της γίνονται προτάσεις.

    Και μπορεί στο Eye in the Sky να μην πατάει τη σκανδάλη η ίδια, ωστόσο είναι αυτή που θεωρητικά θα πει το ‘Go!’ σε έναν εναέριο βομβαρδισμό πιθανών τρομοκρατών.

    Και ιδού η απόλυτη υποκρισία.
    Οι Αμερικανοί παραγωγοί σκίζονται να μας δείξουν στις ταινίες τους ότι ο στρατός τους νοιάζεται για τη ζωή έστω και ενός αμάχου, στη προκειμένη περίπτωση ενός μικρού κοριτσιού, τη στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι οι απώλειες αμάχων είναι ρουτίνα σε τέτοιου είδους βομβαρδισμούς.

    Ούτε καν δεύτερη σκέψη δεν έχουν.
    Και έχουν μάθει να ζουν με αυτό.

    Το στόρι του Eye in the Sky έχει αξία μόνο ως προσδοκία, δηλαδή το πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα – αλλά δυστυχώς δεν είναι.

    Το στρατιωτικό θρίλερ, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto νωρίτερα φέτος, αναλύει τις διαφορετικές απόψεις, τις αντιπαραθέσεις και τις επιλογές που σχετίζονται με μια επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

    Η Helen Mirren και ο Alan Rickman παίζουν τους δύο στρατιωτικούς ηγέτες, ο Aaron Paul τον πιλότο του drone και ο Barkhad Abdi έναν μυστικό πράκτορα. 
    Όλοι αυτοί θέλουν να αποτρέψουν μια πιθανή επίθεση αυτοκτονίας, αλλά η αποστολή τους γίνεται εξαιρετικά περίπλοκη όταν ένα μικρό κορίτσι μπαίνει στη ζώνη του βομβαρδισμού.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gavin Hood του Ender’s Game και του X-Men Origins: Wolverine.

    Το Eye in the Sky θα βγει στους κινηματογράφους στις 11 Μαρτίου 2016.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eye in the Sky trailer: Οι Αμερικανοί νοιάζονται για τους αμάχους! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top