F Sisters trailer: Ποιος μπορεί να σταματήσει τις Tina Fey και Amy Poehler; - FilmBoy Sisters trailer: Ποιος μπορεί να σταματήσει τις Tina Fey και Amy Poehler; - FilmBoy
  • Latest News

    Sisters trailer: Ποιος μπορεί να σταματήσει τις Tina Fey και Amy Poehler;


    Δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να μην έκαναν ταινία μαζί οι Tina Fey και Amy Poehler, το συχνότατο δίδυμο του Saturday Night Live και παρουσιάστριες των Χρυσών Σφαιρών του 2015.

    Και δε μιλάμε για απλό πέρασμα, όπως στο Anchorman 2: The Legend Continues, αλλά ένα γεμάτο φιλμ αποκλειστικά με τις πιο hot γυναίκες κωμικούς αυτή τη στιγμή στο Hollywood.

    Στο Sisters είναι δύο αδελφές που καλούνται να καθαρίσουν το υπνοδωμάτιο της παιδικής τους ηλικίας, πριν οι γονείς τους πουλήσουν το σπίτι. 

    Στη προσπάθειά τους να ανακτήσουν τις ημέρες δόξας των μαθητικών τους χρόνων, διοργανώνουν ένα πάρτι για τους συμμαθητές στο σχολείο, το οποίο μετατρέπεται σε ένα καθαρτικό ξεφάντωμα με ενήλικες που δεν έχουν ωριμάσει πραγματικά.

    Από το να βλέπω ξανά και ξανά τον Hart και τις μούτες του, προτιμώ τις δύο 45άρες με τα σέξι φορέματα, τα σεξουαλικά τους αστεία και ένα ξέφρενο πάρτι …ανηλικίωσης σε πισίνα.

    Το Sisters είναι μια R-rated κωμωδία που σκηνοθέτησε ο Jason Moore του Pitch Perfect, ο οποίος όμως δεν έχει κάνει άλλη δουλειά από τότε.

    Παίζουν ακόμη η Heather Matarazzo, ο John Leguizamo, ο James Brolin, η Maya Rudolph και άλλοι, ενώ η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 18 Δεκέμβρη.

    Και επειδή το trailer είναι σχετικά μικρό, δείτε παρακάτω και ένα TV spot που έχει νέες σκηνές.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sisters trailer: Ποιος μπορεί να σταματήσει τις Tina Fey και Amy Poehler; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top