F Real Rob trailer: Ο Rob Schneider έχει τη δική του σειρά στο Netflix - FilmBoy Real Rob trailer: Ο Rob Schneider έχει τη δική του σειρά στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Real Rob trailer: Ο Rob Schneider έχει τη δική του σειρά στο Netflix


    Ο Rob Schneider (ναι, ο τύπος που έκανε τον αηδιαστικό ζιγκολό στο Deuce Bigalow, το οποίο είχε και συνέχειες!) είχε την δική του σειρά το 2012, με τίτλο Rob …η οποία κράτησε μόνο 8 επεισόδια.

    Το Netflix επειδή μάλλον έχει μεγάλη καρδιά (και γεμάτο πορτοφόλι για να μπορεί να ρισκάρει σε χαμένες ζαριές) του δίνει φέτος άλλη μία ευκαιρία, κάνοντας το Real Rob, μια τηλεοπτική σειρά-sequel του Rob, στο πιο αυτοβιογραφικό του.

    Το σενάριο της σειράς είναι μια υπερβολική (ή ‘βάναυσα ειλικρινής’ όπως λέει το δίκτυο) αποτύπωση της πραγματικής ζωής του Schneider

    Ο Rob ζει σε δύο κόσμους.
    Στον έναν, είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο των γυρισμάτων της σειράς, και στον άλλον, το τελευταίο πιο σημαντικό πρόσωπο σε ένα νοικοκυριό τριών ατόμων, μετά από τη δίχρονη κόρη του, Miranda, και τη νεότερη Μεξικανή σύζυγός του, Patricia.

    Το Real Rob υπόσχεται να είναι μια ρεαλιστική απεικόνιση του διεθνούς φήμης κωμικού, από τα σκαμπανεβάσματα της ζωής ενός celebrity μέχρι ζητήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά με τη σύζυγο και την κόρη του. 

    Στη 1η σεζόν θα εμφανιστούν ως guests οι George Lopez, David Spade και Norm Macdonald.

    Η πλάκα είναι ότι ο Schneider είναι πλέον ‘…ο πρώτος ηθοποιός που έχει γράψει, παράγει, πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί και αυτοχρηματοδοτεί μια ολόκληρη σεζόν μιας τηλεοπτικής σειράς'.
    Έτσι, τώρα ξέρουμε που πήγαν τα λεφτά από τα Grown Ups του φίλου του, Sandler.

    Το Real Rob ξεκινά την 1η του Δεκέμβρη στο Netflix.
    Πάρτε μια γεύση από το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Real Rob trailer: Ο Rob Schneider έχει τη δική του σειρά στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top