F The Big Short trailer: Bale, Carell, Pitt και Gosling τα βάζουν με τις τράπεζες - FilmBoy The Big Short trailer: Bale, Carell, Pitt και Gosling τα βάζουν με τις τράπεζες - FilmBoy
  • Latest News

    The Big Short trailer: Bale, Carell, Pitt και Gosling τα βάζουν με τις τράπεζες


    Τα πνιγμένα με stars σοβαρά δράματα είναι για το χειμώνα ό,τι είναι οι superhero ταινίες για το καλοκαίρι.

    Μετά το Black Mass και το Martian που έρχονται σε λίγες μέρες, έχουμε και το trailer του The Big Short του Adam McKay, με πρωταγωνιστές τους Christian Bale, Steve Carell, Brad Pitt και Ryan Gosling ως τέσσερις άνδρες που τα βάζουν με τις τράπεζες, κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης στην Αμερική του 2008.

    Αν και η ταινία ήταν προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες το επόμενο έτος, τελικά θα τη δούμε στις 12 Νοεμβρίου του 2015.

    Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το Deadline, όταν το στούντιο είδε το πρώτο cut της ταινίας, ενθουσιάστηκε τόσο που αποφάσισε να το τοποθετήσει ως διεκδικητή της Paramount στα επόμενα Oscar.

    Το The Big Short είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία και αργότερα best-seller βιβλίο του Michael Lewis (The Blind Side, Moneyball), σκηνοθετεί ο Adam Mckay (The Other Guys) και πέρα από την A-star τετράδα, εμφανίζονται και οι Karen Gillan, Selena Gomez, Marisa Tomei, Melissa Leo.

    Το trailer κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες. 


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Big Short trailer: Bale, Carell, Pitt και Gosling τα βάζουν με τις τράπεζες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top