F Το Alien στον τίτλο του sequel του Prometheus! - FilmBoy Το Alien στον τίτλο του sequel του Prometheus! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Alien στον τίτλο του sequel του Prometheus!


    Στα πλαίσια της προώθησης της νέας του ταινίας The Martian, o  Ridley Scott έχοντας δώσει σωρεία συνεντεύξεων αποκάλυψε αρκετά πράγματα σχετικά με τα σχέδια του για το sequel της ταινίας Prometheus.

    Καταρχήν ο Scott αποκάλυψε τον τίτλο της συνέχειας του Prometheus γεγονός που προκάλεσε αίσθηση καθώς ο τίτλος της νέας ταινίας την συνδέει περισσότερο με την τετραλογία του Alien.

    Το Prometheus 2 λοιπόν έχει τίτλο και αυτός δεν είναι άλλος από το Alien: Paradise Lost

    O δημοφιλής σκηνοθέτης φανερά ενθουσιασμένος αποκάλυψε πως στα σχέδια του είναι να δημιουργήσει ένα νέο κινηματογραφικό franchise που θα εξιστορεί γεγονότα χρονικά προγενέστερα της πρώτης ταινίας του Alien

    Ο Scott ανέφερε με νόημα πως ίσως χρειαστούν δύο, τρεις ή και τέσσερις ταινίες μέχρι να ξανασυναντήσουμε τους χαρακτήρες του Alien.

    Και ενώ ο Ridley Scott κάνει ήδη σχέδια για μία ίσως τετραλογία προπομπό του δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise επιστημονικής φαντασίας, μία ακόμη ταινία συνέχεια του της αγαπημένης τετραλογίας Alien περιμένει το πράσινο φως για τον σχεδιασμό της παραγωγής! 

    Σε αυτή την ταινία είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά την Sigourney Weaver.

    Βλέπουμε λοιπόν πως το Hollywood καταφεύγει για μία ακόμη φορά στην δοκιμασμένη λύση των κινηματογραφικών συνεχειών, διασκευών, προπομπών κλπ. 

    Η επιτυχία σίγουρα αυτής της επιλογής οφείλεται στο γεγονός πως η τεχνολογική εξέλιξη των ειδικών εφέ στον κινηματογράφο δημιουργεί εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ταινίες όπως το Alien.

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Alien στον τίτλο του sequel του Prometheus! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top