F Η Disney ετοιμάζει το sequel της Mary Poppins! - FilmBoy Η Disney ετοιμάζει το sequel της Mary Poppins! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Disney ετοιμάζει το sequel της Mary Poppins!


    Update:  Μόλις ακούστηκε ότι η Disney σκέφτεται την Emily Blunt για το ρόλο της Mary Poppins.


    51 χρόνια μετά το αριστουργηματικό μιούζικαλ της “Mary Poppins” με πρωταγωνίστρια την  Julie Andrews, η Disney αποφάσισε να δημιουργήσει ένα άτυπο sequel της κλασσικής ταινίας.

    Σωστά διαβάσατε, η Disney θα δημιουργήσει μια άτυπη κινηματογραφική συνέχεια του αγαπημένου μιούζικαλ του 1964 και που βασίστηκε στο πρώτο από τα 8 συνολικά βιβλία της ομώνυμης σειράς που συνέγραψε η της P.L. Travers.


    Όπως αναφέρει και το Entertainment Weekly, η ταινία βρίσκεται ήδη στα πρώιμα στάδια της παραγωγής με τον Rob Marshall (Nine, Pirates of the Carribean: On Stranger Tides, Into the Woods) στο τιμόνι της σκηνοθεσίας. 


    Σύμφωνα δε με τις πρώτες πληροφορίες, η ταινία δεν θα είναι μία άμεση συνέχεια του μιούζικαλ του 1964 αλλά θα περιλαμβάνει χαρακτήρες από τα βιβλία της Travers.


    Οι δημιουργοί  Marc Shaiman και Scott Wittman (Hairspray) έχουν ήδη αναλάβει την συγγραφή νέων τραγουδιών για την ταινία, ενώ το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του David Magee (Life Of Pi).

    Το εγχείρημα είναι αρκετά ριψοκίνδυνο δεδομένου πως το Mary Poppins είναι μέρος της κινηματογραφικής ιστορίας των αμερικάνικων μιούζικαλ. 

    Είναι πολύ πιθανό οι δημιουργοί της νέας αυτής ταινίας της Mary Poppins να προσπαθήσουν να αποφύγουν συγκρίσεις με την ταινία του 1964 διαφοροποιώντας το ύφος της ταινίας από αυτό που όλοι έχουμε στο μυαλό μας.

    Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα καθώς οι πληροφορίες γύρω από το εν λόγο project δίνονται με το σταγονόμετρο. 

    Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα είναι πως για μία ακόμη φορά το Hollywood καταφεύγει στα μεγαλεία του παρελθόντος ελλείψει πρωτοτυπίας.

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Disney ετοιμάζει το sequel της Mary Poppins! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top