F Angry Birds trailer: Αλήθεια, γιατί αυτά τα πτηνά είναι μονίμως θυμωμένα; - FilmBoy Angry Birds trailer: Αλήθεια, γιατί αυτά τα πτηνά είναι μονίμως θυμωμένα; - FilmBoy
  • Latest News

    Angry Birds trailer: Αλήθεια, γιατί αυτά τα πτηνά είναι μονίμως θυμωμένα;


    Οι ταινίες από videogames δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλο αντίκτυπο εισπρακτικά, ωστόσο το Hollywood πρόσφατα άρχισε να το παλεύει.

    Το επερχόμενο Warcraft έχει μεγάλες φιλοδοξίες, ενώ το Assasin’s Creed συγκεντρώνει ένα εξαιρετικό (και πολυέξοδο) cast.
    (Ο μπαμπάς δεν με αφήνει να παίξω κανένα από τα δύο.
    Λέει πως, αν θέλω βία, να δω ειδήσεις…).

    …Και έρχεται και το Angry Birds, ένα απλό, πολύχρωμο παιδικό παιχνίδι με τσαντισμένα πτηνά που γίνεται μία απλή, πολύχρωμη παιδική ταινία με πτηνά που ζοχαδιάζονται, καψουρεύονται, φλερτάρουν …και βαριούνται του θανατά.

    Στην εποχή των mobile games, το Angry Birds δείχνει το δρόμο στο μελλοντικό (κάποτε) Farm movie!
    Δε νομίζετε;

    Οι Jason Sudeikis, Josh Gad και Danny McBride δανείζουν τις φωνές τους στο πρωταγωνιστικό τρίο (εσείς που έχετε κινητό – γιατί εγώ μάλλον θα αργήσω να αποκτήσω, έτσι μπαμπά; - θα τους ξέρετε ως ‘το κόκκινο’, ‘το κίτρινο’ και ‘το μαύρο’), ενώ ο Bill Hader μιλάει ως κακό γουρούνι.

    Η ταινία υπόσχεται να αποκαλύψει επιτέλους γιατί τα πουλιά είναι τόσο θυμωμένα …λες και χρειάζονται κι άλλο λόγο από το γεγονός ότι τα γουρούνια τους κλέβουν τα αυγά.

    Πάντως, καλό μου φαίνεται.
    Και μετά την πανηγυρική μας πρώτη με τον αδερφό μου, σε κινηματογραφική αίθουσα πριν λίγες μέρες (φυσικά στα Minions, τι ερώτηση είναι αυτή;), νομίζω ότι θα περάσουμε καλά και στα Angry Birds (αρκεί να μην έχουν και πάλι μπαγιάτικα pop corn).

    Εξάλλου, ως τις 20 Μαΐου του 2016 που θα βγουν στις αίθουσες, θα είμαστε μεγαλύτεροι …και πιο σοφοί.

    FilmGirl.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Angry Birds trailer: Αλήθεια, γιατί αυτά τα πτηνά είναι μονίμως θυμωμένα; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top