F Heroes news: Deadpool 2, Knight Rider, Harley Quinn, Onyx - FilmBoy Heroes news: Deadpool 2, Knight Rider, Harley Quinn, Onyx - FilmBoy
  • Latest News

    Heroes news: Deadpool 2, Knight Rider, Harley Quinn, Onyx


    Στην περίπτωση του Deadpool, ισχύει αυτό που λέμε: πως αν σε θέλει θα γίνει όσα εμπόδια και αναβολές κι αν υπάρξουν. 

    Έτσι φτάσαμε από το σημείο του να μην γνωρίζουμε τι θα απογίνει ο «merc with a mouth», στο σπρώξιμο που έδωσε το hype από κείνο το cgi test footage για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και έπειτα… στο να συζητούν ήδη σοβαρά το ενδεχόμενο ενός sequel… πριν ΚΑΝ κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία! 

    Ο παραγωγός Simon Kinberg απάντησε σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε στο φεστιβάλ του Toronto, για το αν πράγματι υπάρχει στα πλάνα το Deadpool 2:

    Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.






    Όταν ξεκίναγε ήταν θρίαμβος, όταν τελείωνε απογοήτευση, κι όταν σταματούσαν οι επαναλήψεις ήταν θρήνος. 
    Ποτέ δεν κατάφερα να δω μια σεζόν σαν άνθρωπος και πολλές φορές τα επεισόδια ήταν τόσο ανακατεμένα που έχανες τον μπούσουλα! 

    Αλλά ο Ιππότης της Ασφάλτου πάντα κατάφερνε να είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας, μέσα στη βαρεμάρα της καθημερινότητας.

    Πριν περίπου δύο χρόνια, η Lion Forge Comics άρχισε να εκδίδει σε ψηφιακή μορφή το Knight Rider και από το Μάιο (εγώ τώρα) σε συνεργασία με την IDW, έχουμε το πρώτο volume σε trade paperback. 

    Με μια πιο updated ιστορία, για να δούμε πως παρουσιάζεται ο κλασσικός τηλεοπτικός ήρωας και το υπερ-όχημα του.

    Διαβάστε ολόκληρο το comic review ΕΔΩ.





    Είναι γεγονός πως η τρελέγκω sidekick του Joker, η Harley Quinn, έχει γίνει από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στο Batman: The Animated Series (’92-’95), συνεχίζοντας έπειτα και στα κόμικ, όπου δεν της έλειπαν ποτέ τα δικά arcs και μηνιαίοι τίτλοι. 

    Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ένα ακόμη μεγαλύτερο σουξέ με τον χαρακτήρα της και αναμένεται να αποκτήσει ακόμα περισσότερη δημοτικότητα, ελέω της κινηματογραφικής Suicide Squad (και της Margot Robbie φυσικά!).

    Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.




    Καινούρια σειρά έσκασε μύτη το καλοκαίρι και παρόλο που  ήμασταν απασχολημένοι με σοβαρές υποθέσεις, έτυχε αυτό το νέο κομιξόνι της IDW να πέσει στην αντίληψη μου. 

    Το πρώτο τεύχος του Onyx έρχεται να μας συστήσει ακόμη μια φουτουριστική διαστημική περιπέτεια, δια χειρός Chris Ryall και Gabriel Rodriguez, αξίζει όμως να του ρίξουμε τη δέουσα προσοχή;

    Διαβάστε ολόκληρο το comic review ΕΔΩ.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Heroes news: Deadpool 2, Knight Rider, Harley Quinn, Onyx Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top