F Η πρώτη εικόνα του Fassbender για το Assasin’s Creed ...και οι αντιδράσεις - FilmBoy Η πρώτη εικόνα του Fassbender για το Assasin’s Creed ...και οι αντιδράσεις - FilmBoy
  • Latest News

    Η πρώτη εικόνα του Fassbender για το Assasin’s Creed ...και οι αντιδράσεις


    Πολλές φορές στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει η φήμη σχετικά με την μεταφορά του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού στην μεγάλη οθόνη. 

    Μία φήμη που μέχρι να γίνει γεγονός περάσαμε από 40 κύματα, με αποτέλεσμα αρκετοί να αμφισβητούν την υλοποίηση της ταινίας. 

    Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που οι παραγωγοί της ταινίας δημοσιοποίησαν μία φωτογραφία του Michael Fassbender (δείτε την παρακάτω) με την στολή του Callum Lynch, του κεντρικού ήρωα της επερχόμενης ταινίας. 

    Η φωτογραφία με τον Fassbender δημοσιεύτηκε στο yahoo με αφορμή την ανακοίνωση της έναρξης των γυρισμάτων και έκανε τον γύρο του διαδικτύου. 
    Οι αντιδράσεις ποικίλες, όχι μόνο σε ότι αφορά την επιλογή του Fassbender για τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και σε ότι αφορά το σενάριο της ταινίας.


    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς επίσημα, η προσπάθεια για την μεταφορά του Assasins Creed στον κινηματογράφο ξεκίνησε το 2011 και τέσσερα χρόνια μετά, το μόνο που έμεινε σταθερό από την αρχή σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κινηματογραφικό project ήταν η επιλογή Fassbender για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

    Παραγωγοί, σεναριογράφοι και σκηνοθέτες ήλθαν και απήλθαν, αλλά ο Fassbender σταθερή αξία ...και λάθος επιλογή για πολλούς fans του παιχνιδιού.

    Και ενώ έπειτα από αρκετή σκέψη θα έλεγε κανείς πως ίσως να έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον να δούμε τις επιδόσεις του Fassbender ως στο parkour εποχής, οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να μην συμπεριλάβουν καμία από τις ιστορίες ή τους ήρωες του βιντεοπαιχνιδιού στο σενάριο της ταινίας.

    Αντιθέτως – και προκειμένου να αποφύγουν περαιτέρω κριτική από τους σκληροπυρηνικούς fans - θεώρησαν καλύτερο το να δημιουργήσουν έναν νέο χαρακτήρα αποκλειστικά για την ταινία.



    Έτσι λοιπόν ο Michael Fassbender θα υποδυθεί τον Callum Lynch, ο οποίος ανακαλύπτει ότι είναι απόγονος της μυστικής κοινωνίας των Assasins, μέσα από το Animus, έναν εξελιγμένο προσομοιωτή  μνήμης, επιτρέποντας έτσι στον Lynch να «ζήσει» τις μνήμες του προγόνου του Aguilar στην Ισπανία του 15ου αιώνα και να αποκτήσει γνώσεις που θα του επιτρέψουν να επιστρέψει στο σήμερα και να εναντιωθεί στην αντιπαλευόμενη με τους Assasins μυστική κοινωνία των Ναϊτών.

    Στην ταινία θα συμπρωταγωνιστήσουν οι Marion Cotillard, ο Michael Kenneth Williams και η Ariane Labed
    Τα γυρίσματα ξεκινάνε άμεσα και θα πραγματοποιηθούν στην Ισπανία, την Μάλτα και το Λονδίνο. 
    Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2016.


    Άλλοι ενθουσιασμένοι, άλλοι πάλι όχι …σίγουρα όλοι όμως έχουν την περιέργεια να δουν την πιο πολυσυζητημένη κινηματογραφική μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού στην μεγάλη οθόνη. 

    Τα πρώτα δείγματα σε αυτή τη φάση της παραγωγής φανερώνουν το καθοριστικό ρόλο που θα έχει το Marketing στην επιτυχία μίας ταινίας που άλλαξε 4 φορές σενάριο και σκηνοθέτη. 
    Αναμένουμε λοιπόν.

    Σπύρος Φώτης.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η πρώτη εικόνα του Fassbender για το Assasin’s Creed ...και οι αντιδράσεις Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top