F Ανυπόφορη γειτόνισσα η Chloe Moretz! - FilmBoy Ανυπόφορη γειτόνισσα η Chloe Moretz! - FilmBoy
  • Latest News

    Ανυπόφορη γειτόνισσα η Chloe Moretz!


    Ακόμα κι αν Chloe Moretz έχει παίξει πολύ ώριμους ρόλους στη καριέρα της ως νεαρή ηθοποιός (Laggies, Clouds of Sils Maria, If I Stay), μόλις τώρα έκλεισε τα 18 της χρόνια και φαίνεται πως στη πρώτη της ταινία ως επίσημα ενήλικας, θα υποδυθεί …το κολεγιόπαιδο.

    Η συμπάθειά μου, το αστέρι του Kick-Ass, του Let Me In και του Carrie, μόλις πήρε ρόλο στο sequel της κωμωδίας Neighbors.

    Ο τίτλος θα είναι Neighbors 2: Sorority Rising, και επιβεβαιώνει όσα είχαν ακουστεί για το περιεχόμενο του sequel πριν κάποιους μήνες.

    Στη συνέχεια της περσινής επιτυχημένης κωμωδίας επιστρέφει ο Seth Rogen και η Rose Byrne, που τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με άλλους προκλητικούς γείτονες, όταν μια αδελφότητα μετακομίζει δίπλα τους, με αρχηγό τη Moretz.

    Και για να μην απογοητευτούν οι κοπελίτσες, το ζευγάρι θα ζητήσει τη βοήθεια του Zac Efron, του μέλους της ανδρικής αδελφότητας που τους τρομοκρατούσε στη πρώτη ταινία.

    Στη σκηνοθεσία θα είναι και πάλι ο Nicholas Stoller, ενώ το σενάριο γράφουν ο Andrew Cohen και άλλοι τέσσερις (!).

    Είναι προφανές προς τα πού πάει το sequel.
    Τα θετικά είναι πως ακολουθεί την ίδια απλή κατάσταση (φοιτητές δίπλα στο σπίτι κάνουν φασαρίες) και φυσικά η παρουσία της Chloe Moretz, μιας από τις 15 Rising Starlets του Hollywood σύμφωνα με το FilmBoy.
     

    Ένα μπράβο στον casting director, please. 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ανυπόφορη γειτόνισσα η Chloe Moretz! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top