F 15 Rising Starlets του Hollywood: Chloe Grace Moretz - FilmBoy 15 Rising Starlets του Hollywood: Chloe Grace Moretz - FilmBoy
  • Latest News

    15 Rising Starlets του Hollywood: Chloe Grace Moretz

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Το πιο πολλά υποσχόμενο 15χρονο και η αδυναμία του Κωνσταντίνου. 

    Άρχισε την καριέρα της σε ηλικία 8 χρόνων, με συμμετοχές σε παραγωγές της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

    Η πιο σημαντική ήταν αυτή στο The Amityville Horror (2005), remake της ταινίας του 1979, ως κόρη της εκπληκτικά όμορφης Melissa George, με πατριό έναν κάπως τρελαμένο Ryan Reynolds.

    Μετά την κωμωδία Big Momma’s House 2 και τις ταινίες τρόμου Room 6 και Wicked Little Things, έπαιξε στο θρίλερ  The Eye δίπλα στις Jessica Alba και Parker Posey

    Αν και το φιλμ δεν έλαβε θερμής υποδοχής από κοινό και κριτικούς, προσωπικά το βρήκα αρκετά καλό...


    Η Alba μάλιστα για να μπει περισσότερο στο πετσί του ρόλου (μιας που υποτίθεται ότι στην αρχή της ταινίας είναι τυφλή), υποβλήθηκε σε μια επέμβαση, μερικής μείωσης της όρασής της για ορισμένο χρονικό διάστημα (ή έτσι τουλάχιστον ανέφερε η ίδια).

    Αδίκως τελικά, αφού βρέθηκε υποψήφια στη γνώριμή της κατηγορία, ως χειρότερη ηθοποιός στα Razzie Awards για μία ακόμη φορά. 

    Επιστρέφω όμως στην Chloe, την οποία συναντάμε στο επιτυχημένο (500) Days of Summer, μαζί με  Joseph Gorbon-Levitt, και επίσης στην ανεξάρτητη παραγωγή Not Forgotten, όπου έχει πέσει θύμα απαγωγής και ο πατριός της Simon Baker, θα κάνει τα πάντα για να τη βρει και πάλι.

    Η breakthrough εμφάνιση της όμως και αυτή που έστρεψε το ενδιαφέρον του κοινού στο πρόσωπό της, έγινε με το Kick-Ass (2010). 

    Η ίδια πραγματοποιεί μια εξαίρετη ξεκαρδιστική ερμηνεία και σαρώνει τα νεανικά βραβεία, ανάμεσά  τους και τα MTV awards

    Με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω της πια, πρωταγωνιστεί στο  horror-fantasy remake Let Me In και στο θρίλερ μυστηρίου Texas Killing Fields (2011), μαζί με τον Sam Worthington, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κι αυτός κερδίζει σταδιακά έδαφος. 

    Πέρυσι έρχεται το Hick για το οποίο είδαμε σχετικό trailer, και η Chloe ως μια άλλη Lolita, σκανδαλίζει. 

    Την ίδια χρονιά ο Martin Scorsese την επιλέγει για έναν από τους βασικούς χαρακτήρες στο βραβευμένο με 5 Όσκαρ, Hugo

    Οι προτάσεις δεν έχουν σταματημό για την Chloe, και είναι πολλά τα film στα οποία ήδη έχει συμφωνήσει. 

    Το Dark Shadows του Tim Burton, βρίσκεται στις ελληνικές αίθουσες από χθες, ενώ στο σπονδυλωτό Red Band θα συμπρωταγωνιστεί με το μισό Hollywood. 

    Επόμενες δουλειές που ενδεχομένως να μας δείξει ένα ευρύτερο φάσμα του ταλέντου της, είναι οι δραματικές ταινίες The Devil and the Deep Blue Sea και The Runt, το βιογραφικό The Drummer και φυσικά το remake του κλασσικού Carrie το οποίο περιμένουμε όλοι

    Η Chloe Grace Moretz έχει τον τρόπο να κλέβει την παράσταση σε όποια ταινία κι αν εμφανίζεται. 

    Διαθέτει αναμφισβήτητα υποκριτικές ικανότητες και, αν και βρίσκεται ακόμη σε μικρή ηλικία, βγάζει ένα έντονο sex-appeal. 
    Φανταστείτε τι θα εκπέμπει  μόλις μεγαλώσει λίγο περισσότερο.

    Δείτε και τις 15 Rising Starlets ΕΔΩ.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 15 Rising Starlets του Hollywood: Chloe Grace Moretz Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top