F Απίστευτο cast στο επερχόμενο The Big Short - FilmBoy Απίστευτο cast στο επερχόμενο The Big Short - FilmBoy
  • Latest News

    Απίστευτο cast στο επερχόμενο The Big Short


    Ο λαός πάντα έλεγε, όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι! 
    Αυτό ισχύει και με τον κινηματογράφο, ειδικά σε ταινίες που προμοτάρονται δίχως αύριο και τελικά το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

    Στο άκουσμα όμως τριών δυνατών χαρτιών στο Hollywood στην ίδια ταινία, δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε μεγάλο καλάθι, πόσο μάλλον όταν τα λίγα που μαθαίνουμε ακούγονται ενδιαφέρον.

    Οι κύριοι Pit, Bale και Gosling θα βρεθούν μέσα στο ίδιο κάδρο, στην ερχόμενη (όχι άμεσα από ότι φαίνεται) ταινία The Big Short

    Η ταινία βασίζεται σε βιβλίο του Michael Lewis με τίτλο The Big Short: Inside the Doomsday Machine το οποίο έχει να κάνει με την αρχή της οικονομικής κατρακύλας, που ξεκίνησε το 2008 και παρέσυρε οικογένειες, πολιτείες και κράτη στην οικονομική εξαθλίωση.

    Η ταινία, θα περιφέρεται ανάμεσα στους 3 άντρες, αλλά το cast θα είναι αρκετά πλούσιο χωρίς όμως να έχουν γίνει σχετικές επίσημες ανακοινώσεις. 

    Στην παραγωγή έχουμε τον ίδιο τον Brad Pitt, ο οποίος είναι η δεύτερη φορά που μεταφέρει βιβλίο του Lewis στη μεγάλη οθόνη, η πρώτη ήταν με το Moneyball (2011), και προφανώς είδε την επιτυχία που γνώρισε η πρώτη ταινία οπότε προχωράμε!

    Στη σκηνοθεσία έχουμε τον Adam McKay (Anchorman 2: The Legend Continues), ενώ τέλος οι τρεις star θα μας έχουν στην αναμονή διότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ούτε ημερομηνία πρεμιέρας, αλλα ούτε ημερομηνία γυρισμάτων.

    Το σίγουρο είναι ότι θα αργήσουμε, διότι ο Brad Pitt μόλις τελείωσε το By the Sea, σε σκηνοθεσία της αγαπημένης του, ο Cristian Bale έχει να ολοκληρώσει δύο ταινίες του Terrence Malick και τέλος ο Ryan Gosling γυρίζει τώρα το The Nice Guys του Shane Black.

    Νάσος Ζώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Απίστευτο cast στο επερχόμενο The Big Short Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top