F Απίστευτα stunts από τον Tom Cruise για το Mission Impossible 5! (video) - FilmBoy Απίστευτα stunts από τον Tom Cruise για το Mission Impossible 5! (video) - FilmBoy
  • Latest News

    Απίστευτα stunts από τον Tom Cruise για το Mission Impossible 5! (video)


    Ο Τομ Κρουζ είναι αδιαμφισβήτητα ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο του Hollywood.

    Πολλές φορές έχει κατηγορηθεί ότι είναι ατάλαντος. 
    Κάποιες ταινίες του που δεν βλέπονταν σάρωσαν και άλλες που ήταν πολύ προσεγμένες δεν τα κατάφεραν εισπρακτικά.
     

    Το υποκριτικό του ταλέντο σε κάποιες δουλειές μαρτυρά ένα καλοδιαβασμένο ρόλο και άλλες φορές ...αχνοφαίνεται! 

    Η προσωπική του ζωή έχει απασχολήσει πολλούς και η ενασχόληση με τη σαϊεντολογία έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του για λάθος λόγους.
     

    Το αν συμπαθείς ή αντιπαθείς τον 52χρονο ηθοποιό επιδέχεται αρκετή κουβέντα.
    Αυτό όμως που είναι επίσης γνωστό γι’αυτόν και δεν σηκώνει πολλά αρνητικά σχόλια είναι η εμμονή του να κάνει ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών του.
     

    Αφού κρεμάστηκε από το ψηλότερο κτήριο του κόσμου, Burj Khalifa, στο Dubai, για το Mission Impossible - Ghost Protocol, μετά από τις φήμες ότι στον Τελευταίο Σαμουράι χρησιμοποιούσαν πραγματικά σπαθιά (...απ’αυτά που κόβουν), έρχεται το νέο του κατόρθωμα.

    Σύμφωνα με την The Daily Mail, για τις ανάγκες του Mission: Impossible 5 που γυρίζεται στην Μεγάλη Βρετανία, ο Τομ Κρουζ ολοκλήρωσε μια σκηνή όπου βρισκόταν πάνω σε ένα ιπτάμενο Airbus A400M!

    Το συγκλονιστικό βίντεο τον δείχνει πάνω στο στρατιωτικό αεροπλάνο να πραγματοποιεί μια σκηνή δράσης που πλέον αποκτά άλλη αξία. 

    Φυσικά ο διάσημος ηθοποιός φορούσε προστατευτικά και είχε προβάρει πολλές φορές τη σκηνή με τη βοήθεια επαγγελματία κασκαντέρ.
     

    Όπως και να ‘χει όμως, το αποτέλεσμα δεν παύει να είναι εντυπωσιακό και η τρέλα του Τομ Κρουζ ασυναγώνιστη.
    Δείτε το βίντεο.


    Σοφία Μπαγατέλα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Απίστευτα stunts από τον Tom Cruise για το Mission Impossible 5! (video) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top