F Ανεπίσημες εικόνες από τα γυρίσματα του Batman vs Superman - FilmBoy Ανεπίσημες εικόνες από τα γυρίσματα του Batman vs Superman - FilmBoy
  • Latest News

    Ανεπίσημες εικόνες από τα γυρίσματα του Batman vs Superman


    Νέες φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα για το πολυαναμενόμενο σίκουελ του ‘Man Of Steel’, το ‘Batman vs Superman’ (αν και ακόμα παραμένει θολό το κατά πόσο η ταινία θα αφορά περισσότερο τον «Άνθρωπο από Ατσάλι» ή τον «Νυχτερίδα») που δείχνουν ότι ο ‘Σουπερμάνιος’ κάνει κάτι φουλ κλασικό και διαχρονικό: σώζει τη Λόις Λέιν. 

    Θα μου πείτε σιγά το νέο, ένα εκατομμύριο φορές το ‘χει κάνει…
     

    Ναι, αλλά αυτό δείχνει ένα δέσιμο των Κεντ με την Λέιν άρα μπορεί να ‘χουμε και καμιά βαρβάτη αποκαλυψάρα ταυτότητας (λέμε τώρα) και δείχνει επίσης ότι ο «Υπεράνθρωπος» μπαίνει σε φάση αποδοχής από το κοινό της Μετρόπολις μάλλον… άσε που δεν είναι ξεκάθαρο αν τη σώζει ή αν έχουνε απλώς ρομαντικό τετ-α-τετ.
     

    Θυμίζω ότι πριν λίγες ημέρες βγήκε στη δημοσιότητα εικόνα απ’ τα γυρίσματα στο σκηνικό του Νεκροταφείου του Σμολβιλ, κάτι που παραπέμπει σε συναισθηματική τουτουρούτκα που τρώει ο ‘Κέντης’ και φλιπάρει, οπότε –λέω εγώ τώρα– πάει να τα βγάλει από μέσα του και να ξαλαφρώσει μπροστά στο τάφο του πατέρα του…. τα προβλήματά του εννοώ….

    Φαντάζομαι, πάντως, ότι θα δούμε κι άλλες τέτοιες διαρροές υλικού στους επόμενους μήνες, δεδομένου ότι το ‘Batman vs Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης’ θα βγει στις αίθουσες στις 25 Μαρτίου του 2016.


    Πασχάλης Μαντζαρίδης.












    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ανεπίσημες εικόνες από τα γυρίσματα του Batman vs Superman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top