F Taken 3 trailer: Όχι, δεν απαγάγουν άλλη συγγενή του Liam Neeson - FilmBoy Taken 3 trailer: Όχι, δεν απαγάγουν άλλη συγγενή του Liam Neeson - FilmBoy
  • Latest News

    Taken 3 trailer: Όχι, δεν απαγάγουν άλλη συγγενή του Liam Neeson


    Ο Brayn Mills, ένας πρώην κυβερνητικός πράκτορας, είναι εκτός ενεργού δράσης για χρόνια. 
    Όταν μια μέρα θα βρει τη γυναίκα του να κείτεται νεκρή, θα κατηγορηθεί για τον φόνο της. 

    Η ήρεμη ζωή του, θα μετατραπεί σε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό. 
    Εκείνος θα προσπαθήσει όχι μόνο να αποδείξει την αθωότητα του βρίσκοντας τον πραγματικό ένοχο, αλλά και να προστατέψει τον μοναδικό άνθρωπο που έχει απομείνει στη ζωή του, την κόρη του.

    Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε για την υπόθεση της ταινίας αυτής, μιας και ο σεναριογράφος Luc Besson (Taken 2, Leon και πολλά άλλα) έχει δώσει την υπογραφή του σε πολλά σενάρια που οδήγησαν σε επιτυχίες, αλλά δεν μας έχει συνηθίσει στις σπαζοκεφαλιές.

    Η ταινία είναι το τρίτο μέρος της σειράς Taken, και έρχεται ουσιαστικά να κλείσει (λογικά) την τριλογία με τον πρώην πράκτορα που έχει αφήσει την δράση εν ώρα εργασίας, αλλά την συνεχίζει στην καθημερινή του ζωή γιατί δεν τον αφήνουν να αγιάσει! 


    Τελικά του πάει αυτό ο ρόλος του Liam Neeson, καθότι έχει επιβλητική παρουσία και μπάσα φωνή.

    Να θυμηθούμε στα γρήγορα ότι στο Taken (2008) μία ομάδα Αλβανών εμπόρων λευκής σαρκός και πολλών άλλων, είχε απαγάγει την κόρη του, καθότι ομορφούλα και άμυαλη. 


    Η επιλογή τους δεν μπορούσε να ήταν χειρότερη, γιατί αν τους έλεγε κάποιος πως η ανήλικη χαζο-κοπελίτσα έχει πατέρα τον Bryan Mills κατά κόσμων Liam Neeson, κάτι μου λέει ότι θα το ξανασκεφτόντουσαν. 

    Στο sequel, Taken 2 (2012), το σόι της ίδιας ομάδας Αλβανών εμπόρων λευκής σαρκός και πολλών άλλων, θέλοντας να πάρει εκδίκηση από τον Mills, γιατί έμειναν οι μισοί από τα πολλά μπαμ μπουμ (τι και αν είχαν απαγάγει την κόρη του, λεπτομέρειες) βρίσκουν και απαγάγουν τον ίδιο τον Mills μαζί με τη γυναίκα του αυτή τη φορά!

    Εγώ σε αυτό το σημείο θέλω να σχολιάσω, πως αν και στο νούμερο τρία, είχαμε και άλλη απαγωγή, για παράδειγμα την Θεία του Liam Neeson, ή τον μπατζανάκη του, δεν θα έγραφα καν αυτό το κείμενο! 


    Ευτυχώς όμως ο Beeson, μαζί με τον Robert Mark Kamen είπαν να κάνουν τη διαφορά, δόξα τον πανάγαθο, και να βάλουν τον πρωταγωνιστή να καταζητείται για φόνο που δεν έκανε. 

    Ξέρω τι θα πείτε! 
    Χιλιοπαιγμένο είναι, μετά τον Harrison Ford, το έχουμε ξαναδεί το έργο. 

    Ακόμη και η κλασική σκηνή, που πάνε να του περάσουν χειροπέδες και τους πλακώνει αλλά Jason Bourne υπάρχει. 
    Συμφωνώ, αλλά τουλάχιστον είναι μια συνταγή που πιάνει.

    Την ταινία σκηνοθετεί ο Olivier Megaton, (όχι Megatron, αυτός είναι από τα Transformers) ο οποίος μας έχει χαρίσει αρκετές ταινίες παρόμοιου είδους όπως, Taken 2, Transporter 3, Colombiana και άλλες.

    Το trailer πάντως αρκετά δυνατό, με ηχητικά εφέ που σε κάνουν να το δυναμώσεις! 

    Η ταινία έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις αρχές του Ιανουαρίου 2015.

    Πάρτε ποπ κορν στα χέρια, και ετοιμαστείτε για δράση!


    Νάσος Ζώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Taken 3 trailer: Όχι, δεν απαγάγουν άλλη συγγενή του Liam Neeson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top