F Unbroken trailer: Η Angelina Jolie σκηνοθετεί ήρωες - FilmBoy Unbroken trailer: Η Angelina Jolie σκηνοθετεί ήρωες - FilmBoy
  • Latest News

    Unbroken trailer: Η Angelina Jolie σκηνοθετεί ήρωες


    Στη δεύτερη σκηνοθετική της δουλειά, η Angelina Jolie προσαρμόζει το βιβλίο της Laura Hillenbrand για να πει την ιστορία του Ολυμπιονίκη και ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Louis Zamperini (Jack O'Connell).

    Το πρώτο preview trailer του Unbroken επικεντρώθηκε αρκετά στην ανατροφή του Zamperini, αλλά το νέο trailer επικεντρώνεται κυρίως στον πόλεμο και τις συνέπειές του, στη διάρκεια του οποίου ο Zamperini και δύο άλλα μέλη του πληρώματος της Air Force επέζησαν της συντριβής του αεροπλάνου τους, και πιάστηκε από το ιαπωνικό Ναυτικό.

    Αλλάζοντας πολλά ιαπωνικά στρατόπεδα αιχμαλώτων, ο Zamperini και ο Russel Allen Phillips ήταν αιχμάλωτοι από το 1943 μέχρι το τέλος του πολέμου το 1945, διάστημα κατά το οποίο αντιμετώπισαν τρομακτικά πράγματα, κάποια από τα οποία φαίνονται εν συντομία σε αυτό το trailer.

    Όπως είπαμε, σκηνοθετεί η Angelina Jolie και το σενάριο γράφτηκε από τους William Nicholson (Les Miserables) και Richard LaGravenese (Behind the Candelabra), αν και αργότερα ξαναγράφτηκε από τους αδελφούς Coen.

    Το Unbroken θα βγει την ημέρα των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Unbroken trailer: Η Angelina Jolie σκηνοθετεί ήρωες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top