F Τηλεοπτικές σειρές τα Resident Evil, Perfume: The Story of a Murderer & Mortal Instruments - FilmBoy Τηλεοπτικές σειρές τα Resident Evil, Perfume: The Story of a Murderer & Mortal Instruments - FilmBoy
  • Latest News

    Τηλεοπτικές σειρές τα Resident Evil, Perfume: The Story of a Murderer & Mortal Instruments


    Η τηλεόραση έχει λεφτά και κοινό. 
    Όλο και περισσότεροι λαμπροί σκηνοθέτες επιλέγουν να δουλέψουν στην τηλεόραση, είτε για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους είτε για να τρέξουν κάποιο project που δύσκολα θα γινόταν ταινία.

    Η Constantin Films, υπεύθυνη για μαργαριτάρια όπως το Resident Evil, ανακοίνωσε μερικά μεγάλα νέα για τα μελλοντικά της σχέδια.

    Ο Martin Moszkowicz, διευθυντής της εταιρείας ανακοίνωσε οτι η επιτυχημένη μεταφορά game, Resident Evil θα μεταφερθεί στην τηλεόραση μετά την πρεμιέρα της 6ης ταινίας, που μάλλον θα βγει στις αίθουσες το 2016.

    Δεν υπάρχουν και πολλές zombie σειρές στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή και αυτό μάλλον θα αλλάξει σύντομα. 


    Μετά το The Walking Dead που είναι επιτυχία στο κομμάτι των τηλεθεάσεων αλλά απο κριτικές δεν τα πάει πολύ καλά, είδαμε το Βρετανικό In the Flesh το οποίο ήταν μια φρέσκια ματιά στον μύθο και φέτος μας ήρθε το Z Nation, μια σειρά που δεν έχει περίπλοκους χαρακτήρες όπως το Walking Dead αλλά είναι πιο ευρηματικό στην χρήση των νεκροζωντανών και είναι μια άμυαλη σειρά δράσης. 

    Έχει καμιά ελπίδα το Resident Evil

    Αρκετές, και αν μπει στο πρωταγωνιστικό ρόλο η Milla της καρδιάς μας, τότε θα έχει ακόμα περισσότερες.

    Ο Moszkowicz ανακοίνωσε επίσης τα Perfume: The Story of a Murderer και The Mortal Instruments



    Για το πρώτο θα πω οτι αν και φαίνεται τελείως (μα τελείως) αχρείαστο, θα μπορούσε να πετύχει καθώς ο βασικός χαρακτήρας του "Αρώματος" είναι ένας σκοτεινός αντιήρωας, με το βιβλίο να είναι ακόμα πιο σκληρόπυρηνικό απο την ταινία. 

    Ίσως μια αλά Dexter προσέγγιση μας δώσει ένα αξιοπρόσεκτο αποτέλεσμα.

    Όσο για τα "Θανάσιμα Εργαλεία", δεν ξέρω κατά το πόσο βλεπόταν η ταινία, αλλά τα βιβλία είναι ενδιαφέροντα, με story που αν και είναι μέσα στα κλισέ, έχει αρχή, μέση και τέλος και αν ήταν κοντά στην οπτική των βιβλίων (τα οποία τα είχα διαβάσει με ευκολία) θα είναι μια καλή σειρά.

    Οπότε το ερώτημα πάει σε εσάς. 

    Θα δίνατε μια ευκαιρία στην Alice να παλέψει με zombies ξανά, τον Jean-Baptiste Grenouille να φτιάξει το Άρωμα του και την Clary να τα βάλει με δαίμονες και emo αγγέλους, αυτή τη φορά στην TV;

    Τάσος Σαμπάρ.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τηλεοπτικές σειρές τα Resident Evil, Perfume: The Story of a Murderer & Mortal Instruments Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top