F Unbroken preview trailer: Τα επόμενα Oscar έχουν φαβορί - FilmBoy Unbroken preview trailer: Τα επόμενα Oscar έχουν φαβορί - FilmBoy
  • Latest News

    Unbroken preview trailer: Τα επόμενα Oscar έχουν φαβορί


    Τον Louis Zamperini πιθανότατα δεν τον γνωρίζετε, αλλά ο τύπος έζησε μια τρελή τρελή ζωή.

    Πρώτης γενιάς Αμερικανός, μεγάλωσε κατά τη διάρκεια της μεγάλης ύφεσης της Αμερικής, ένας αλητάκος με διαρκείς προβλήματα με το νόμο.

    Έγινε Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου, χαιρέτησε προσωπικά τον Χίτλερ, πολέμησε στα βομβαρδιστικά εναντίον των δυνάμεων του άξονα στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, επιβίωσε σε μια σχεδία στη μέση του Ειρηνικού  Ωκεανού επί 47 ημέρες τρώγοντας ωμά ψάρια και πίνοντας νερό της βροχής, αιχμαλωτίστηκε σε ιαπωνικό στρατόπεδο αιχμαλώτων, και τελικά παντρεύτηκε και ζει ακόμα στα 97 του!

    Φυσικά το Hollywood δεν άφησε την ευκαιρία (λατρεύει τέτοιες ιστορίες) και η ζωή του γίνεται ταινία, σε σκηνοθεσία Angelina Jolie και σενάριο …αδελφών Coen!

    Η Universal με αφορμή τους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες που διεξάγονται αυτές τις μέρες, κυκλοφόρησε ένα 3λεπτο preview για να προωθήσει τη ταινία – που θα βγει τα Χριστούγεννα του 2014.

    Βλέποντας τις εικόνες και μόνο, θα έλεγες ότι η δεσποινίς Jolie βαδίζει στα χνάρια ενός άλλου μεγάλου ηθοποιού που απέδειξε τις σκηνοθετικές του ικανότητες, τον Ben Affleck.

    Και δεν τις το’χα.
    Συμφωνείτε;


     

    Unbroken preview trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Unbroken preview trailer: Τα επόμενα Oscar έχουν φαβορί Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top