F Ο Ridley Scott ετοιμάζει σειρά για τον ιό Έμπολα! - FilmBoy Ο Ridley Scott ετοιμάζει σειρά για τον ιό Έμπολα! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ridley Scott ετοιμάζει σειρά για τον ιό Έμπολα!


    Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι η πρωτοτυπία έχει αρχίσει να σπανίζει επικίνδυνα σε ταινίες και σειρές. 

    Στο ίδιο κλίμα έρχεται η είδηση ότι ο Ridley Scott ετοιμάζεται να ανεβάσει τηλεοπτική σειρά σχετικά με τον ιό Έμπολα. 

    Δεν γνωρίζουμε αν η καταστροφική τηλεοπτική επιδημία θα ονομάζεται έτσι, όμως τα χαρακτηριστικά της είναι κάτι παραπάνω από γνώριμα.
     

    Σίγουρα η σειρά ακούγεται σε πολλούς οπορτουνιστική αυτές τις μέρες. 
    Στην πραγματικότητα όμως, οι παραγωγοί της, Lynda Obst και Ridley Scott δουλεύουν εδώ και ένα χρόνο γύρω από την προσαρμογή του βιβλίου του 1994 με τίτλο The Hot Zone και συγγραφέα τον Richard Preston.
     

    Σύμφωνα με το THR, το σενάριο υπογράφει ο Jeff Vintar (I, Robot), ενώ συμβουλευτικό ρόλο στην προσαρμογή θα έχει και ο ίδιος ο συγγραφέας. 

    Ακόμα ακούγεται ότι ο Scott θα σκηνοθετήσει τον πιλότο της σειράς (κάτι που θυμίζει Σκορτσέζε και Boardwalk Empire), όμως δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία για τους ηθοποιούς και τη σειρά γενικότερα.

    Το βιβλίο με τίτλο The Hot Zone αναφερόταν σε ένα θανατηφόρο μεταδοτικό ιό που προέρχεται από ένα αφρικανικό τροπικό δάσος. 

    Οι ασθενείς προσβάλλονται στην Αμερική και λίγες μέρες μετά τη μόλυνση, το 90% των πληγέντων έχει πεθάνει. 
    Όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει θεραπεία. 

    Ωστόσο, μια ομάδα στρατιώτων και επιστημόνων κινητοποιείται προκειμένου να σταματήσει την επιδημία αυτού του ιού που σκορπάει τον τρόμο και τον θάνατο.
     

    Από μια σειρά που ακόμη δεν έχει γυριστεί και ήδη μας θυμίζει τις εξελίξεις στο Walking Dead δεν ξέρω πόσα μπορούμε να περιμένουμε. 

    Ακόμη κι αν θέλουμε να είμαστε καλοπροαίρετοι, το γεγονός ότι οι παραγωγοί είχαν μια σειρά στα χέρια τους από πέρσι και ξαφνικά θυμήθηκαν να το γνωστοποιήσουν αφού έριξαν μια ματιά στις ειδήσεις μοιάζει τουλάχιστον σατανική σύμπτωση.
     

    Ποια είναι η γνώμη σας για την είδηση του The Hot Zone;

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ridley Scott ετοιμάζει σειρά για τον ιό Έμπολα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top