F Avengers 2: Age of Ultron trailer - Διέρρευσε και δεν έφυγε ποτέ! - FilmBoy Avengers 2: Age of Ultron trailer - Διέρρευσε και δεν έφυγε ποτέ! - FilmBoy
  • Latest News

    Avengers 2: Age of Ultron trailer - Διέρρευσε και δεν έφυγε ποτέ!


    Καμπάνες ηχούν από μακριά…
    Χτυπάνε τα τύμπανα…
    Και το ρολόι κροταλίζει σαν καρδιά…
    5…4…3…2…1……….
    ΕΤΟΙΜΟΙΙΙΙΙΙ; 

    Αν ναι, τότε κυρίες και κύριοι, ιδού το πρώτο τρέιλερ των δεύτερων Εκδικητών! Απολαύστε:


     

    Κι αφού πήρατε τη δόση σας, ήρθατε στα ίσα σας ρε παιδάκι μου, περνάμε αμέσως σε σχολιασμό, γιατί εγώ – άντε και η Τατιάνα η Στεφανίδου– αν δεν σχολιάσω τους άλλους δεν μπορώ! 

    Καταρχάς, καταλάβατε φαντάζομαι πως η ρομποτίστικη φωνή που μουρμουράει στο τρέιλερ είναι ο Ultron (James Spader), τον οποίο προς το τέλος τον βλέπουμε να μιλάει σε full-armor φάση, και είναι ομολογουμένως εντυπωσιακός.

    Από ‘κει και πέρα, θα δούμε τα γνωστά μπλιμπλίκια που περιμένεις σε τέτοιο τρέιλερ: φοβισμένες μάπες να κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια και να τρέχουν να σωθούν λες και τους κυνηγάει η Καλομοίρα για να τους τραγουδήσει λάιβ, σουπερήρωες να πονάνε και να κλαίνε (αυτούς μάλλον τους βρήκε η Καλομοίρα), μπούφλες σε αργή κίνηση, 2-3 σκηνικά πόλεων να ‘χουν γίνει κώλος μετά από πατιρντί καταστροφών κλπ. 

    Ξεχωρίζουν σίγουρα τα 2-3 δεύτερα που βλέπεις την Hulkbuster πανοπλία του Τόνυ και φυσικά μετά βλέπεις και το Πράσινο Κτήνος να του ορμάει.

    Ωστόσο, νομίζω πως το πιο εντυπωσιακό σημείο του τρέιλερ είναι η σκηνή που η πρώιμη πανοπλία που χειρίζεται ο Ultron  ξεπροβάλλει περπατώντας σπασμωδικά σαν ζόμπι, αρπάζει μια πανοπλία του Τόνι – λες να ‘ναι κάποια απ’ αυτές που έβγαζε για περιπολία στην πόλη; - και την λιώνει μπροστά στους εμβρόντητους Avengers, με το σπικάζ του Ultron να σκαλώνει εκείνη τη στιγμή στις λέξεις ‘puppets’ και ‘strings’ και ταυτόχρονα από πίσω ν’ ακούγεται, όπως λένε κάποιο, ένα εφιαλτικό remix του κομματιού ‘No strings on me’ του Πινόκιο… Disney σε παραδέχομαι!

    Επίσης, ξεχωρίζει το σημείο που βλέπουμε σε γκρο-πλαν τον Bruce Banner να κουρνιάζει μέσα σε κουβέρτα φοβισμένος και λίγο πιο μετά να σωριάζεται βαριανασαίνοντας γυμνός από πάνω μέσα σ’ ένα δάσος.    

    Και μετά απ’ όλα αυτά θα αναρωτηθείτε ίσως «καλά ρε Πασχάλη όλα αυτά, αλλά πως και βγήκε απότομα τόσο απότομα το τρέιλερ; Δεν το περιμέναμε μια εβδομάδα μετά;»

    Ναι φίλε/φίλη μου, ισχύει αυτό. 
    Απλώς έγινε διαρροή του τρέιλερ, το δημοσίευσε το MovieWeb οπότε… γεια σας καλωσήρθατε!

    Βέβαια, εδώ πρέπει να τονίσουμε και την αντίδραση της Marvel, η οποία λίγα λεπτά μετά τη διαρροή δημοσίευσε στο Twitter δύο λέξεις σχολιάζοντας το γεγονός:
    «Dammit, Hydra». 


    ΄Νταξ…. τα ‘σπασαν τα παλικάρια και δεν τα μαζεύουν κιόλας….!

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.
     





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Avengers 2: Age of Ultron trailer - Διέρρευσε και δεν έφυγε ποτέ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top