F Πιο κοντά το γυναικείο Ghostbusters! - FilmBoy Πιο κοντά το γυναικείο Ghostbusters! - FilmBoy
  • Latest News

    Πιο κοντά το γυναικείο Ghostbusters!


    Μία από τις κιν/φικές σειρές ορόσημο των 80’s επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη! 

    Οι Ghostbusters, οι μοναδικοί κι ανεπανάληπτοι Κυνηγοί Φαντασμάτων, φαίνεται πως ετοιμάζονται τελικά για την τρίτη ολοκαίνουρια ταινία τους (αν και το θέμα σέρνεται από το 2011), αν πιστέψουμε τουλάχιστον τα όσα λέει ο σκηνοθέτης των σειρών Office και Arrested Development, Paul Feig στο Entertainment Weekly.
     

    Ο 52χρονος κινηματογραφιστής επιβεβαίωσε για πρώτη φορά επίσημα πως η νέα ταινία των Γκοστμπάστερς θα έχει αποκλειστικά γυναικείο καστ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως ο ίδιος και η σεναριογράφος του νέου φιλμ των Κυνηγών Φαντασμάτων, Katie Dippold, θέλουν να δημιουργήσουν μία σκοτεινή κωμωδία φαντασίας: 

    «Πιστεύω πως όταν οι αστείοι άνθρωποι  είναι σε κίνδυνο, αυτό συνιστά μία από τις καλύτερες μορφές κωμωδίας και θέλω πραγματικά να μοιάζουν όλα αληθινά την ώρα που συμβαίνουν αστεία πράγματα. 

    Οπότε αυτό που θέλουμε να κάνουμε με τη Κέιτ για αυτή εδώ την ταινία είναι να την κάνουμε τρελά ξεκαρδιστική αλλά ταυτόχρονα να σε φοβίζει κιόλας».

    Όσο για το αν θα συμμετέχουν σ’ αυτήν οι παλιοί πρωταγωνιστές, ο Paul Feig δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες όποιο παλιό μέλος του καστ θελήσει να λάβει μέρος στο νέο φιλμ. 

    Πάντως ήδη από την κλασική τετράδα των Γκοστμπάστερς δεν μπορεί να επιστρέψει ο Harold Ramis, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο. 

    Πάντως, ομολογουμένως άργησαν οι παραγωγοί να σχεδιάσουν το τρίτο μέρος του franchise, δεδομένου πως η δεύτερη και τελευταία ταινία των εξολοθρευτών φαντασμάτων γυρίστηκε πριν από 25 χρόνια!

    * Στη φώτο επάνω είναι οι προτάσεις του Bill Murray για το cast!

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πιο κοντά το γυναικείο Ghostbusters! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top