F A Merry Friggin’ Christmas trailer: Τα Χριστούγεννα που δεν θα δει ο Robin Williams - FilmBoy A Merry Friggin’ Christmas trailer: Τα Χριστούγεννα που δεν θα δει ο Robin Williams - FilmBoy
  • Latest News

    A Merry Friggin’ Christmas trailer: Τα Χριστούγεννα που δεν θα δει ο Robin Williams


    Πριν o Robin Williams φύγει από αυτόν τον κόσμο τον Αύγουστο, μας άφησε τέσσερις ακυκλοφόρητες ταινίες (Night at the Museum: Secret of the Tomb, Absolutely Anything και Boulevard οι τρεις από αυτές).

    Η τέταρτη (αλλά η πρώτη κατά σειρά κυκλοφορίας) είναι το A Merry Friggin’ Christmas, μια Χριστουγεννιάτικη κωμωδία στην οποία ο Williams παίζει τον αντιπαθητικό μπαμπά του Joel McHale (του Community ντε) και …λυπάμαι που το λέω αλλά φαίνεται να είναι μια κακή επιλογή (προφανώς η ψυχολογική του κατάσταση πριν το μοιραίο, επηρέασε και τις επιλογές του).

    Είναι τόσο δυσάρεστος ο χαρακτήρας του, που ο γιος του Boyd (McHale) τον αποφεύγει επί χρόνια, αλλά μια σειρά από γεγονότα τον αναγκάζει να περάσει ώρες μαζί του σε ένα ξέφρενο ταξίδι για να διασώσει τις διακοπές του γιου του.

    Πέρα από τους δύο (οι οποίοι δεν έχουν ούτε μία αστεία στιγμή στο trailer), παίζουν και οι Lauren Graham, Clark Duke, Wendi McLendon-Covey, Oliver Platt, Tim Heidecker και Candice Bergen.

    Τόσοι πολλοί κωμικοί και τόσο unfunny trailer!

    Το A Merry Friggin’ Christmas κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου (!!!) και όχι τα Χριστούγεννα, και μάλιστα θα βγει συγχρόνως και στο Vimeo!
    Τα νέα κόλπα που λέγαμε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Merry Friggin’ Christmas trailer: Τα Χριστούγεννα που δεν θα δει ο Robin Williams Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top