F Ημερομηνία και πλήρης τίτλος για το Paranormal Activity 5 - FilmBoy Ημερομηνία και πλήρης τίτλος για το Paranormal Activity 5 - FilmBoy
  • Latest News

    Ημερομηνία και πλήρης τίτλος για το Paranormal Activity 5


    Την ημερομηνία κυκλοφορίας του πέμπτου μέρους του Paranormal Activity ανακοίνωσε η Paramount

    Στις 13 Μαρτίου του 2015 να περιμένουμε το νέο μέρος, το οποίο θα πιάνει το νήμα ακριβώς εκεί που το άφησε η τέταρτη ταινία

    Το ότι πιθανότατα δε θυμάστε που το άφησε, είναι απολύτως φυσιολογικό. 
    Διότι όπως κάθε franchise που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και το Paranormal Activity ξεκίνησε με μια εξαιρετικά τρομακτική ταινία και διολίσθησε σταδιακά σε μια ρουτινιάρικη επανάληψη όλων εκείνων των στοιχείων που έκαναν την πρώτη ταινία ξεχωριστή, χάνοντας κάθε αίσθηση τρόμου ή αγωνίας.

    Ο πλήρης τίτλος της νέας ταινίας είναι Paranormal Activity: The Ghost Dimension (!) και θα πρωταγωνιστεί μια νέα οικογένεια, η οποία μετακομίζοντας σε ένα νέο σπίτι, έχει να αντιμετωπίσει τις γνωστές υπερφυσικές δυνάμεις που έχουν ταλαιπωρήσει τόσο κόσμο στις προηγούμενες ταινίες. 

    Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gregory Plotkin, ο οποίος έχει κάνει το μοντάζ σε όλο το franchise, και είναι η πρώτη φορά που θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. 
    Το σενάριο έχουν γράψει οι Jason Pagan και Andrew Stark.

    Το franchise του Paranormal Activity έχει κέρδη σχεδόν $400 εκατομμυρίων τα τελευταία 5 χρόνια.  

    Λαμβάνοντας υπόψη και πόσο φτηνές ταινίες είναι, ειδικά για τα δεδομένα ενός στούντιο σαν την Paramount, είναι λογικό να υποθέσουμε πως θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

    Τώρα, ερωτήματα, του στυλ, μέχρι πότε θα γυρίζουν την ίδια ταινία ξανά και ξανά, είμαι βέβαιος πως δεν έχει περάσει από το μυαλό  κανένος εκεί στο στούντιο. 
    Και ούτε πρόκειται.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ημερομηνία και πλήρης τίτλος για το Paranormal Activity 5 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top