F Blade Runner, Prometheus 2 και The Martian τα προσεχώς για τον Ridley Scott - FilmBoy Blade Runner, Prometheus 2 και The Martian τα προσεχώς για τον Ridley Scott - FilmBoy
  • Latest News

    Blade Runner, Prometheus 2 και The Martian τα προσεχώς για τον Ridley Scott

     
    O ακούραστος Ridley Scott έχοντας ήδη στο πρόγραμμα το Exodus με προγραμματισμένο άνοιγμα στις 12 Δεκεμβρίου, αποκαλύπτει μερικά στοιχεία για τις επόμενες δουλειές του..

    Η επιστημονική φαντασία είναι το φόρτε του και συνεχίζει δυναμικά τονίζοντας ότι το σενάριο του sequel του Βlade Runner είναι ήδη έτοιμο, το έχει διαβάσει και έχει δώσει την έγκριση του.
     
    Πάλι θα γίνουμε οι κακοί της υπόθεσης αλλά πρέπει να σημειώσουμε 1-2 πραγματάκια.
     
    Υπάρχει κανείς που θα αναλάβει τη βαλσάμωση του Harrison Ford
    Ήδη στο Εxpendables 3 αποδεικνύει ότι πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάζεται για απόσυρση.
     
    Η επόμενη ένσταση μου δημιουργήθηκε όταν έμαθα ότι το σενάριο επιμελήθηκε ο Μichael Green στον οποίο χρωστάμε ...το αριστουργηματικό Green Lantern.
    Μια ταινία που ήταν κυριολεκτικά για κλωτσιές.

    Στη συνέχεια, πάλι ένα δικό του παιδί, το Prometheus θα έχει τη δεύτερη του ταινία, ένα σκοτεινό παραμύθι που πολεμήθηκε απο κοινό και κριτικούς αδίκως κατα τη γνώμη μου.
     
    Αυτο ίσως αργήσει λιγουλάκι, αλλά το πεδίο είναι ανοιχτό για πολλές εκδοχές του μύθου του Alien..
    Η πρώτη ταινία αφήνει αρκετά αναπάντητα ερωτήματα και ο Scott είναι διατεθειμένος να προσφέρει νέες ίντριγκες.

    Και μέσα σ όλα, έχει στα σκαριά και ένα δράμα επιστημονικής φαντασίας το The Martian με πρωταγωνιστή το Μαtt Damon και αγνώστων λοιπών στοιχείων...

    Υπερωρίες για το βρεττανό σκηνοθέτη που συνήθως παραδίδει δυνατές ταινίες με προσωπικό άγγιγμα, φιλόδοξες σίγουρα, που μερικές φορές χάνουν το προσανατολισμό τους εξαιτίας της αυτοπεποίθησης του ιδίου..

    Ραντεβού στο Exodus και έπεται δυναμική συνέχεια.
     
    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blade Runner, Prometheus 2 και The Martian τα προσεχώς για τον Ridley Scott Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top