F Rosewater trailer: Προπαγανδιστικό σκηνοθετικό ντεμπούτο από τον Jon Stewart - FilmBoy Rosewater trailer: Προπαγανδιστικό σκηνοθετικό ντεμπούτο από τον Jon Stewart - FilmBoy
  • Latest News

    Rosewater trailer: Προπαγανδιστικό σκηνοθετικό ντεμπούτο από τον Jon Stewart


    Όταν ο Αμερικανός παρουσιαστής Jon Stewart (The Daily Show) ανακοίνωσε ότι θα γράψει και θα σκηνοθετήσει μια ταινία, όλοι φαντάζονταν ότι θα είναι μία επιτυχημένη και δηκτική κωμωδία. 

    Προς έκπληξή μας όμως, σύντομα θα παρουσιαστεί στη μεγάλη οθόνη ένα πολιτικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Gael Garcia Bernal.
     

    Ο Maziar Bahari είναι ένας Ιρανός δημοσιογράφος που συνελήφθη στην Τεχεράνη ενώ κάλυπτε το θέμα των εκλογών και των ακόλουθων εξεγέρσεων. 

    Η ταινία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία του δημοσιογράφου και στο απομνημόνευμά του «Then they came for me: A family’s story of love, captivity and survival».
     

    Το τρέιλερ μας φανερώνει μια ψύχραιμη και μινιμαλιστική προσέγγιση της ιστορίας που έτσι κι αλλιώς είναι πολύ δυνατή από μόνη της. 

    Με σενάριο που μυρίζει βραβεία αλλά επισύρει πολλές κριτικές ως προς τον ...δόλο του, καθώς πολλοί ήδη το κατηγορούν για εβραϊκή προπαγάνδα κατά του Ιράν, η ταινία Rosewater σίγουρα θα απασχολήσει το κοινό, είτε θετικά είτε αρνητικά.
     

    Οι περιπέτειες του Ιρανού δημοσιογράφου και οι 118 ημέρες αιχμαλωσίας του περιγράφονται στο κινηματογραφικό ντεμπούτο του Stewart και κυκλοφορούν στην Αμερική στις 7 Νοεμβρίου.

    Πώς σας φαίνεται το trailer;

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rosewater trailer: Προπαγανδιστικό σκηνοθετικό ντεμπούτο από τον Jon Stewart Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top