F A Most Violent Year trailer: Η Νέα Υόρκη δεν ήταν πάντα όμορφος τόπος για να ζεις - FilmBoy A Most Violent Year trailer: Η Νέα Υόρκη δεν ήταν πάντα όμορφος τόπος για να ζεις - FilmBoy
  • Latest News

    A Most Violent Year trailer: Η Νέα Υόρκη δεν ήταν πάντα όμορφος τόπος για να ζεις


    Η σπουδαία φήμη της αγαπημένης μου πόλης της Νέας Υόρκης σε κάνει να ξεχνάς την λιγότερο λαμπερή φήμη της ως πρώην θεμέλιος λίθος για το έγκλημα.

    Και αν η σημερινή Νέα Υόρκη είναι μακράν μια ασφαλέστερη πόλη, μια γρήγορη ματιά πίσω σε στατιστικές της αστυνομίας από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 έως τα τέλη της δεκαετίας του '80 θα σου θυμίσουν μια ζοφερή εικόνα.

    Οι κινηματογραφόφιλοι την γνωρίζουν από ταινίες όπως Ο Ταξιτζής του Martin Scorsese.

    Το A Most Violent Year του J.C. Chandor, παρουσιάζει μια σύγχρονη ματιά σε αυτό το χρονικό διάστημα στην ιστορία της Νέας Υόρκης, εστιάζοντας στο 1981, μια χρονιά με τα υψηλότερα ποσοστά ανθρωποκτονιών και ληστειών της δεκαετίας.

    Ο Oscar Isaac υποδύεται έναν ιδεαλιστή μετανάστη επιχειρηματία και η Jessica Chastain τη σύζυγό του.

    Μαζί, διευθύνουν μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση αερίου στη Νέα Υόρκη, αλλά θα μπουν σε μπελάδες όταν η εταιρεία τους συγκρούεται με συγκεκριμένα συμφέροντα του υποκόσμου της πόλης.

    Η ταινία θα βγει στις 31 Δεκεμβρίου για να προλάβει τις υποψηφιότητες των Όσκαρ, αλλά η διανομή της θα γίνει κανονικά τον Ιανουάριο του 2015.

    Δείτε το ενδιαφέρον trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Most Violent Year trailer: Η Νέα Υόρκη δεν ήταν πάντα όμορφος τόπος για να ζεις Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top