F Φήμες, επιστροφές ...και spin-off για τα νέα Star Wars - FilmBoy Φήμες, επιστροφές ...και spin-off για τα νέα Star Wars - FilmBoy
  • Latest News

    Φήμες, επιστροφές ...και spin-off για τα νέα Star Wars


    Ένα από τα σπουδαιότερα κιν/φικά franchise, αυτό του «Πολέμου των Άστρων»,  επανέρχεται επίσημα στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2015 και είναι λογικό οι φήμες να οργιάζουν για το περιεχόμενο του έβδομου φιλμ.

    Φυσικά, τέτοια φημολογία καταλαβαίνετε πόσο διαφημιστικά λειτουργεί –είναι βούτυρο, μέλι και μαρμελάδα βερίκοκο μαζί για το ψωμί των παραγωγών.  

    Γράφει λοιπόν ο Kellvin Chavez από το Latino Review (το οποίο συνήθως μας τροφοδοτεί με ειδήσεις-λαβράκια και σπανιότερα με ειδήσεις-μαλάκια) ότι σύμφωνα με την πηγή του: 

    «...ο Αυτοκράτορας (σ.σ. βλέπε Darth Sidious, για να μην ξεχνιόμαστε) θα επιστρέψει 100% στα Star Wars Επεισόδιο VII και VIII.  

    Μην ψάχνετε επιβεβαίωση για αυτό από τον Ian Mcdiarmid  καθώς δεν θα ερμηνεύσει τον αυτοκράτορα αυτή τη φορά. 

    Θα μοιάζει ο μεγάλος κακός με τον τραχύ γέρο του Return of the Jedi
    Ιδού το ερώτημα».
     

    Θυμίζουμε πως στο τελευταίο (από άποψη χρονικής ακολουθίας της ιστορίας) φιλμ του Star Wars, ο Darth Vader ρίχνει τον Αυτοκράτορα μέσα στο άνοιγμα του αντιδραστήρα του Death Star, με τον δημιουργό Lucas να υπονοεί τον θάνατο του Palpatine. 

    Πάντως, είναι γνωστό πως το σενάριο του νέου επεισοδίου ξεκίνησε να γράφει ο σεναριογράφος των ‘Little Miss Sunshine’, ‘Toy Story’, ‘Oblivion’ και του ‘The Hunger Games: Catching Fire’, Michael Arndt, ωστόσο στην συνέχεια τα γραφόμενά του διασκευάστηκαν ή σβήστηκαν εντελώς από το (και) συγγραφικό δίδυμο των J. J. Abrams και Lawrence Kasdan

    Οπότε ίσως αυτή η πληροφορία του συντάκτη να ισχύει για την εκδοχή του Arndt αλλά να μην ευσταθεί για το νέο σενάριο.  

    Πάντως όπως αναφέρει ένα άλλο σάιτ, το Badass, βάσει έγκυρης πηγής του μέσα στη Lucasfilm, η 7η ταινία Star Wars θα ακολουθεί σε γενικές γραμμές το κλίμα των δημιουργιών του Lucas, προτού όμως εισάγει στις ταινίες του την ανάλαφρη/παιδική διάσταση –βλέπε τα αρκουδάκια της αγάπης-Ewoks– για λόγους φυσικά πώλησης παιχνιδιών και προσέλκυσης μικρότερου ηλικιακά κοινού. 

    Επίσης, η εν λόγω πηγή του ιστοχώρου, αναφέρει πως οι ιθύνοντες της Disney σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα multimedia σύμπαν για τους επόμενους ‘Πολέμους των Άστρων’, δηλαδή να πλέξουν ιστορίες, χαρακτήρες και εξελίξεις που θα τρέχουν παράλληλα ή αμφίδρομα σε κινηματογράφο, τηλεόραση, βιβλία, κόμικς κ.α. στο πρότυπο των υπερηρώων της Marvel

    Κοινώς, η κότα μας η Μαριγώ βγάζει τα αυγά δυο-δυο… 


    Σημειωτέον, πως τα Star Wars VIII και ΙΧ, τα 8 και 9 δηλαδή, θα σκηνοθετηθούν από τον δημιουργό του ‘Looper’ και μέλος του σκηνοθετικού επιτελείου του ‘Breaking Bad’, Rian Johnson, ενώ ταινίες που θα εντάσσονται απλώς στο σύμπαν του ‘Πολέμου’ αλλά δεν θα ακολουθούν την κεντρική ιστορία θα κυκλοφορούν εμβόλιμα μεταξύ των νέων επεισοδίων - μάλιστα γνωρίζουμε πως ήδη η μία έχει βρει σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Gareth Edwards (του καινούριου ‘Godzilla’) τη στιγμή που η άλλη αφέθηκε στα χέρια του Josh Trank (o "μαέστρος" του ‘Chronicle’ και του μελλοντικού, ανανεωμένου Fanstastic Four).  

    Οι κακές(;) γλώσσες λένε πως η πρώτη θα αφορά τον Boba Fett, το πιο συμπαθητικό καθίκι-κυνηγό επικηρυγμένων των Star Wars, και η δεύτερη τον Ha(rriso)n Solo. 

    Αν όντως ισχύουν αυτά, θα ήθελα να δω ποιος θα επωμιστεί το τεράστιο βάρος, δηλαδή τι τεράστιο, εδώ μιλάμε για κιλά Σχορτσιανίτη, της ενσάρκωσης του Σόλο, μετά την εμβληματική φιγούρα του Ford

    Oπότε ακούω…εσάς πως σας φαίνονται όλα αυτά;

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Φήμες, επιστροφές ...και spin-off για τα νέα Star Wars Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top