F Far from Men trailer: Γαλλόφωνο γουέστερν για τον Viggo Mortensen - FilmBoy Far from Men trailer: Γαλλόφωνο γουέστερν για τον Viggo Mortensen - FilmBoy
  • Latest News

    Far from Men trailer: Γαλλόφωνο γουέστερν για τον Viggo Mortensen


    Ο Viggo Mortensen επιστρέφει δυναμικά στις φεστιβαλικές ταινίες, αυτή τη φορά με το Far from Men

    Μετά το επιτυχημένο στην Ελλάδα The Two Faces of January που προβλήθηκε πρώτα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου και το Jauja που ξεκίνησε από το Φεστιβάλ των Καννών, η νέα του γαλλόφωνη ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, λίγο πριν ταξιδέψει για το Τορόντο.

    Στην νέα ταινία του Γάλλου και βραβευμένου σκηνοθέτη David Oelhoffen, ο Mortensen υποδύεται ένα δάσκαλο εν μέσω της κρίσης και της επανάστασης στην Αλγερία κατά τη δεκαετία του ’50.
     

    Ο ισπανικής καταγωγής ήρωας καλείται να αντεπεξέλθει στην καχυποψία του κόσμου και στις νέες συνθήκες που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τους μαθητές, τη σταδιοδρομία και τη ζωή του.
     

    Ταυτόχρονα αναγκάζεται να συνοδέψει ένα δράστη ονόματι Mohamed (Reda Kateb, Zero Dark Thirty και A Prophet) σε μια διαφορετική τοποθεσία. 

    Στη διάρκεια της διαδρομής θα δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τον αιχμάλωτό του και θα αμφισβητήσει πολλά -έως τότε- δεδομένα της ζωής του.
     

    Η ταινία βασίζεται στο διήγημα του Albert Camus με τίτλο The Guest, ενώ πολύ σημαντική είναι και η συμβολή των Nick Cave και Warren Ellis στο soundtrack αυτού του διαφορετικού και ενδιαφέροντος western.

    Πώς σας φαίνεται το trailer;

    Σοφία Μπαγατέλα.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Far from Men trailer: Γαλλόφωνο γουέστερν για τον Viggo Mortensen Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top