F Comic-Con 2014: Η DC είναι εδώ με Gotham, Constantine, Arrow και Flash - FilmBoy Comic-Con 2014: Η DC είναι εδώ με Gotham, Constantine, Arrow και Flash - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2014: Η DC είναι εδώ με Gotham, Constantine, Arrow και Flash


    Χθες είδαμε τα νεότερα από το Comic-Con 2014 σχετικά με τα τηλεοπτικά Agents of Shield, Agent Carter και Daredevil.

    Σήμερα θα δούμε τις κινήσεις της DC ...γιατί κι αυτή δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. 


    Gotham

    Το origin του Jim Gordon είναι ενδιαφέρον περισσότερο για τους πολλούς villain που θα δούμε στην αρχή της καριέρας τους. 

    Μέτρα: Poison Ivy, Catwoman, Penguin, Hugo Strange, Harvey Dent, Joker, Sai Maroni και Mr Freeze.

    To πιλοτικό επεισόδιο παρουσιάστηκε στο SDCC κι οι κριτικές δείχνουν οτι τα δυνατά σημεία θα είναι τόσο το cast του Jim Gordon/Ben McKenzie όσο και του Penguin/Robin Taylor.



    Constantine


    H προσπάθεια του NBC για να μεταφέρει έναν αντι-ήρωα της DC, γέννησε πολύ καλές εντυπώσεις με την κυκλοφορία του πρώτου trailer
    Προσωπικά μου είχε φανεί χωρίς πνεύμα και παρωχημένο.
     

    Ο 'πιλότος' που κυκλοφόρησε έδειξε έναν John Constantine με αγγλικό φλεγματικό χιούμορ, μυστηριώδες bacground και ωραία εφέ. 
    Απο εκεί και πέρα τα νέα δεν είναι καλά.

    Ο χαρακτήρας της Lucy Griffiths που θα ήταν η συμπρωταγωνίστρια, ήταν τόσο κακός που μετά απο το πιλοτικό δεν θα την ξαναδούμε, ενώ ακόμα δεν είναι καν σίγουρο αν θα καπνίζει ή όχι ο Constantine.

    Τίποτα δεν είναι σίγουρο για αυτή τη σειρά, το casting συνεχίζεται και νέοι χαρακτήρες θα ανακοινωθούν σύντομα, αλλά μεταξύ μας δεν καίγομαι και πολύ να δω τι θα απογίνει ο διάσημος εξορκιστής.  



    Arrow


    O πράσινος τοξότης εκδικητής και πρόμαχος της δικαιοσύνης επιστρέφει στην τρίτη season και όπως φαίνεται τα πράγματα αγριεύουν. 

    Για αρχή ο Roy Harper μας παρουσιάστηκε με την νέα στολή του και το όνομα Arsenal. 
    Τον βλέπουμε και αυτόν με τόξο και η στολή του είναι τόσο badass πο ακόμα και ο Oliver θα την ζηλεύει...

    Το cast επίσης μεγαλώνει με την προσθήκη της Devon Aoki (που τη γνωρίσμαε στο Sin City αλλά για κάποιο λόγο έχει να εμφανιστεί σε ταινία από το Rosencrantz and Guildenstern Are Undead του 2009!) ως Tatsu Yamashiro και του Karl Yune (Real Steel) ως Maseo Yamashiro. 


    Οι δυο τους θα εμφανιστούν στα flashback απο το Hong Kong. 
    Όπως και πέρσι με την Summer Glau, ανυπομονώ να δω εν δράσει την Devon Aoki που είναι γνωστή και ως Katana!

    Ας πούμε ένα μπράβο τώρα στο Arrow για τους γυναικείους χαρακτήρες που μας έχει παρουσιάσει, γιατί είναι όλες μία και μία.

    Συνεχίζουμε με την εμφάνιση του R. Ramirez στο ρόλο του Ted Grant/Wildcat και του Peter Stormare ως του νέου Count Vertigo.

    O Brandon Routh επιστρέφει μετά απο την ερμηνεία του ως superman σε ρόλο υπερήρωα της DC, αυτή τη φορά ως Atom. 


    Απο το trailer φαίνεται οτι ο χαρακτήρας του θα είναι ο νέος διεκδικητής της εταιρίας του Oliver και με κάποιο ατύχημα (;) θα αποκτήσει της δυνάμεις του Atom. 

    Οι δυνάμεις του Atom είναι παρόμοιες με αυτές του Ant-Man. 
    Το μόνο που με κάνει να αναρωτιέμαι με αυτήν την επιλογή,  είναι αν έχουν το budjet για να αποδώσουν τα εφε ικανοποιητικά.

    Τέλος νέος μεγάλος villain φαίνεται οτι θα είναι ο Ra’s al Ghul. 

    Τον θυμόμαστε νομίζω απο το Batman Begins, είναι ένας απο τους archenemies του Batman και Green Arrow, αφεντικό της League of Assasins και πατέρας της Nyssa.

    Με όλα τα παραπάνω φαίνεται οτι θα έχουμε μια γεμάτη season με πολλά να δούμε καθώς θα έχουμε και crossover και με το Flash.



    Flash


    Είχαμε μοιραστεί μαζί σας τις απόψεις μας για το πρώτο επεισόδιο του Flash που "διέρρευσε", οι οποίες ήταν αρκετά καλές, με πολλά περιθώρια βελτίωσης προσθέτω εγώ. 

    Τα νέα που μας ήρθαν απο το SDCC θέλουν να εμφανίζονται ο Robbie Amell ως Firestorm και ο Wentworth Miller ως Captain Cold.

    Με εμφανίσεις απο το cast του Arrow αλλά και ένα δυναμικό crossover που θα αποτελείται απο δύο δίωρα επεισόδια όταν το κάθε show φτάσει στο όγδοο επεισόδιο...


    Αυτά τα λίγα λοιπόν για τις νέες σειρές και αυτές που επιστρέφουν. 
    Πως σας φαίνεται το μέλλον για τις comic μεταφορές της τηλεόρασης;

    Τάσος Σαμπάρ.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2014: Η DC είναι εδώ με Gotham, Constantine, Arrow και Flash Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top