F Step Up All In trailer: Το reunion του χορευτικού franchise - FilmBoy Step Up All In trailer: Το reunion του χορευτικού franchise - FilmBoy
  • Latest News

    Step Up All In trailer: Το reunion του χορευτικού franchise


    Μετά από τέσσερις ‘’σχετικά’’ επιτυχημένες ταινίες με θέμα τον χορό, την αγάπη αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες της έκτης τέχνης, το Step Up έρχεται για μια ακόμη φορά και με 5η ταινία.
     

    Η νέα ταινία Step Up All In συγκεντρώνει αστέρια από τις προηγούμενες ταινίες για να σχηματίσουν την απόλυτη ομάδα χορού, έχοντας ως στόχο να κερδίσουν έναν διαγωνισμό,  που θα καθορίσει την πορεία τους αλλά και την καριέρα τους .
     

    Παρά το γεγονός ότι σε κάθε ταινία που έχουμε δει στο παρελθόν έχουμε και νέο cast, αυτή κάνει τη διαφορά και μας φέρνει ηθοποιούς αλλά και χορευτές που ομολογουμένως είχαμε ξεχάσει.
     

    Θα είναι μια απόλαυση για τους οπαδούς που έχουν δει κάθε ταινία Step Up, αλλά θα αναδημιουργήσει επίσης μερικά από τα ίδια προβλήματα που είχαμε στις προηγούμενες ταινίες  - συγκεκριμένα, την ποιότητα της υποκριτικής.
     

    Ωστόσο, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινής, ο κόσμος πηγαίνει να δει τις ταινίες Step Up για το χορό, τα ακροβατικά και το θέαμα, που τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο είναι ικανοποιητικές.
     

    Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει η βραβευμένη με Grammy σκηνοθέτιδα Trish Sie, ενώ στους πρωταγονιστικούς ρόλους θα δούμε τους Ryan Guzman (Step Up: Revolution), Briana Evigan (Mother's Day και Step Up 2: The Streets), Adam Sevani (Step Up 2: The Streets, Step Up 3D, Step Up: Revolution)  και πολλοί αλλοι.
     

    Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους Αμερικανικούς κινηματογράφους στις 24 Ιουλίου.
    Ρίξτε μια ματιά στο μουσικοχορευτικό trailer.


    Δέσποινα Καραγεώργη.


     
    Step Up: All In trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Step Up All In trailer: Το reunion του χορευτικού franchise Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top