F The Congress trailer: Η Robin Wright πουλάει τον ψηφιακό εαυτό της - FilmBoy The Congress trailer: Η Robin Wright πουλάει τον ψηφιακό εαυτό της - FilmBoy
  • Latest News

    The Congress trailer: Η Robin Wright πουλάει τον ψηφιακό εαυτό της


    Σχεδόν ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του The Congress στο Φεστιβάλ των Καννών, έχουμε το πρώτο trailer για τη διανομή της στις ΗΠΑ. 

    Η ενδιαφέρουσα ταινία επιστημονικής φαντασίας, που περιλαμβάνει και σκηνές γυρισμένες ως κινούμενο σχέδιο, βασίζεται στο μυθιστόρημα του Πολωνού Stanisław Lem που κυκλοφόρησε το 1971 με τίτλο The Futurological Congress.

    Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ισραηλινός Ari Folman (Waltz with Bashir), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Robin Wright (House of Cards).

    Το σενάριο της ταινίας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς εξιστορεί την απόφαση μίας όμορφης αλλά ιδιότροπης ηθοποιού να πουλήσει τα δικαιώματα της ψηφιακής της εικόνας σε ένα στούντιο παραγωγής, με την υπόσχεση ότι δεν θα ξαναπαίξει σε κάποια ταινία.

    Είκοσι χρόνια αργότερα, ο χαρακτήρας της ηθοποιού θα παρακολουθήσει ένα συνέδριο, όπου παρουσιάζεται μία επαναστατική τεχνολογία με την οποία οι άνθρωποι μπορούν να μεταμορφώνονται σε ψηφιακοί χαρακτήρες. 

    Τι θα συμβεί όταν το στούντιο παραγωγής θελήσει να πουλήσει τον χαρακτήρα της ηθοποιού σε όποιον είναι διατεθειμένος να τον αγοράσει;

    Η γαλλοισραηλινή παραγωγή περιλαμβάνει επίσης γνωστά ονόματα του χώρου όπως οι Kodi Smit-McPhee, Danny Huston, Harvey Keitel και Paul Giamatti

    Η ταινία θα έχει περιορισμένη διανομή στις ΗΠΑ, στο τέλος του καλοκαιριού (29 Αυγούστου) και μένει να επαληθευτεί αν η ενδιαφέρουσα πλοκή, που παρουσιάζει πολλά και συναρπαστικά σουρρεαλιστικά στοιχεία, καταφέρει να κερδίσει το κοινό και τις εντυπώσεις.

    Πώς σας φαίνεται το trailer;

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Congress trailer: Η Robin Wright πουλάει τον ψηφιακό εαυτό της Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top