F Το Halloween 3D ψάχνει χρηματοδότηση στις Κάννες - FilmBoy Το Halloween 3D ψάχνει χρηματοδότηση στις Κάννες - FilmBoy
  • Latest News

    Το Halloween 3D ψάχνει χρηματοδότηση στις Κάννες


    Μία είδηση που δημοσίευσε το bloody-disgusting μέσα στην εβδομάδα και αφορά μία καινούργια ταινία Halloween φαίνεται πως τώρα επιβεβαιώθηκε.

    Σύμφωνα λοιπόν με το κινηματογραφικό σαιτ, αλλά και την επίσημη σελίδα των ταινιών αυτών, σύντομα θα δούμε μία καινούργια ταινία Halloween που θα έχει τον τίτλο Halloween 3D.

    Πληροφορίες που έρχονται από την αγορά του φεστιβάλ των Καννών λένε πως η The Weinstein Company, που έχει και τα δικαιώματα για τις ταινίες που έχουν πρωταγωνιστή τον Michael Myers, προσπαθεί να βρει χρηματοδότηση και να ξεκινήσει την παραγωγή μίας καινούργιας ταινίας Halloween.

    Δεν υπάρχει κάποιο όνομα σκηνοθέτη και το μόνο που γνωρίζουμε για την ώρα είναι πως οι Todd Farmer και Patrick Lussier είχαν δουλέψει κάποια στιγμή στο παρελθόν σε ένα πρώτο σενάριο. 

    Επίσης είναι σίγουρο πως ο χαρακτήρας του Michael Myers θα εμφανιστεί στην καινούργια ταινία και όπως είναι λογικό βρίσκεται στα σχέδια των αδερφών Weinstein

    Από κει και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να μάθουμε αν η καινούργια ταινία θα είναι remake της αρχικής ταινίας του John Carpenter ή σίκουελ των δύο ταινιών του Rob Zombie.

    Και μιλώντας για τον Zombie, οι δύο εκδοχές του χαρακτήρα που παρουσίασε το 2007 και 2009 αντίστοιχα ήταν αυτές που δίχασαν περισσότερο τους φαν της σειράς την προηγούμενη δεκαετία. 

    Είμαι από τους λίγους που θεωρούν πως το Halloween II είναι μία καλή ταινία και μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στο χώρο του τρόμου την τελευταία πενταετία. 

    Έτσι θα προτιμούσα να δω μία τρίτη ταινία Halloween από τον Zombie παρά ένα remake της κλασικής πλέον ταινίας του Carpenter, που προσπάθησε και ο ίδιος ο Zombie (αποτυχημένα) το 2007.

    Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 9 ταινίες Halloween, οι οποίες έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από $500 εκατομμύρια στο παγκόσμιο boxoffice.

    Εσείς ποια κατεύθυνση θα θέλατε να πάρει το καινούργιο Halloween 3D;

    Αναδημοσίευση από Horrorant.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Halloween 3D ψάχνει χρηματοδότηση στις Κάννες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top