F Το κινηματογραφικό μέλλον της DC με τις 9 νέες ταινίες που ετοιμάζει η Warner! - FilmBoy Το κινηματογραφικό μέλλον της DC με τις 9 νέες ταινίες που ετοιμάζει η Warner! - FilmBoy
  • Latest News

    Το κινηματογραφικό μέλλον της DC με τις 9 νέες ταινίες που ετοιμάζει η Warner!


    H Wall Street Journal ανέφερε πως το πλάνο της Warner για τις ταινίες της DC θα περιλαμβάνει άλλες ...9 (!) τουλάχιστον ταινίες, που είτε θα αφορούν τους πιο ανεξάρτητους υπερηρωικούς ή underground τίτλους της (Sandman, Fables, Metal Men, 100 Bullets) είτε φυσικά τους ήρωες της Justice League όπως οι Shazam και Aquaman που ακούγονται εδώ και κάποιο καιρό.

    Μέχρι τις 6 Μαϊου που θα κυκλοφορήσει το Superman/Batman θα έχουμε μάθει αρκετά περισσότερα, με τις πιθανότητες να θέλουν μία ακόμα ταινία για τον Bats, ένα sequel του Superman και μία ταινία της Wonder Woman (στο Bats vs Supes θα έχει ένα ρόλο περίπου σαν αυτόν της Black Widow στο Iron Man 2) για την οποία όμως ψάχνουν ακόμα ένα καλό σενάριο.

    Από κει και πέρα ακούγεται και ένα reboot του Green Lantern με τον έγχρωμο John Stewart αντί του γνωστού Hal Jordan, αλλά και μια ταινία με τον Aquaman που αν ποτέ γίνει θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να μην φανεί cheesy στο mainstream blckbuster κοινό (απλά ας μεταφέρουν το πρόσφατο New 52 run του Geoff Johns).

    Και φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει με κάποια ταινία του Flash (ο οποίος ετοιμάζεται σε σειρά από το CW ως spin-off του Arrow) αλλά και με αυτό το πρότζεκτ στο οποίο θα είναι ανακατεμένος ο Dwayne Johnson (Lobo; ...Shazam;).

    Καλά όλα αυτά, αλλά αν θέλετε μια γνώμη η DC και η Warner βιάζονται πολύ.

    Σίγουρα οι υπερήρωες της εκτός του Batman και του Superman, είναι λίγο δύσκολο να μεταφερθούν και δεν μπορούν να βρουν τον τρόπο.

    Όταν δεν μπορείς να μεταφέρεις την Wonder(bra) Woman και έχεις την Marvel να κάνει πρώτο όνομα τον Iron Man και να ζωνταντεύει στο πανί μέχρι και τον ...Rocket Racoon, τότε καλό είναι να ξεκινήσεις πρώτα με την ομαδική ταινία και μετά με τις solo.

    Τελικά αποφάσισαν να κάνουν κάτι ενδιάμεσο, ξεκινώντας μεν με το reboot του Superman αλλά καταλήγοντας απευθείας στα Superman/Batman aka Justice League prologue και Justice League με οποιαδήποτε solo προσπάθεια να ακολουθεί αργότερα.

    Προσωπικά θα ήθελα ένα Man of Steel 2 για το 2015 με cameo του Batman στο φινάλε και αφού βιάζονται τόσο πολύ, να βλέπαμε το Batman/Superman το 2016 και την Justice League το 2017 ή 2018.

    Τέτοιες κινήσεις όμως θέλουν πλάνα και η Warner φαίνεται πως ακόμα ψάχνεται καθώς προχωράει και προφανώς, επειδή δεν προλάβαιναν τους 2ους Εκδικητές, το έτρεξαν λίγο για να έχουν κυκλοφορήσει μια Justice League πριν το Avengers 3.

    Η Justice League πάντως θα είναι η πιο επική κόμικ ταινία όλων των εποχών και ας ελπίζουμε το lead-in του Batman vs Superman (και όχι ...Man of Steel 2) να έχει να μας διηγηθεί μια καλή ιστορία τόσο σαν sequel του Supes όσο και σαν προετοιμασία για την JLA.


    * Η πλάκα είναι πως ο Stan Lee δημιούργησε κάποτε τους Avengers ως απάντηση στην Justice League που προϋπήρχε για αρκετά χρόνια στο χαρτί ...και τώρα η Marvel δείχνει να έχει το πάνω χέρι με την DC και την Warner ως βιαστικούς και αγχωμένους ακόλουθους.

    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το κινηματογραφικό μέλλον της DC με τις 9 νέες ταινίες που ετοιμάζει η Warner! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top