F Αυτό είναι το cast του Star Wars Episode VII - FilmBoy Αυτό είναι το cast του Star Wars Episode VII - FilmBoy
  • Latest News

    Αυτό είναι το cast του Star Wars Episode VII


    Να ‘τα και τα νέα για το ‘Star Wars VII’! 
    Περιμέναμε μετά τα παππούδια από την κλασική τριλογία ν’ ακούσουμε και ποιοι θα είναι οι νεοαφιχθέντες στον ‘Πόλεμο των Άστρων’ και προχτές τσουπ , κάπου μεταξύ 3ου και 4ου γκολ της Ρεάλ στο σίχαμα που έστησε ο Γκουαρντιόλα, νάτη κι η ανακοίνωση στο StarWars.com!   

    Ιδού, λοιπόν, το νέο καστ:
    Oscar Isaac (‘Inside Llewyn Davis’ και συμπρωταγωνιστής των Viggo Mortensen, Kirsten Dunst στο ‘Τα δύο πρόσωπα του Γενάρη’ με γυρίσματα σε Αθήνα και Κρήτη), το ‘γκόλουμ’  του ‘Αρχοντα’, Andy Serkis, ο 85χρονος Σουηδός Max von Sydow (‘Ο Εξορκιστής’ και φυσικά αγαπημένος πρωταγωνιστής του Ingmar Bergman στην αρχή της καριέρας του στο σινεμά, στην ‘Έβδομη Σφραγίδα’), ο νιγηριανής καταγωγής Βρετανός John Boyega (από τη εφηβική κωμωδία φαντασίας ‘Attack the Block’), η επίσης Βρετανή Daisy Ridley (με συμμετοχή στην αστυνομική σειρά του BBC, ‘Silent Witness’), ο Adam Driver και ο 31χρονος Ιρλανδός Domhnall Gleeson (‘Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου: Μέρος 2ο’, ‘About Time’), γιος τoυ μεγάλου ρολαδόρου-‘που τον έχω ξαναδεί αυτόν μωρέ’ Brendan Gleeson.
     

    Τρεις παρατηρήσεις μόνο:
    Καταρχάς, πολύ Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχει στη διανομή των νέων ρόλων. 


    Όχι ότι αυτό με χαλάει προσωπικά, γιατί η βρετανική προφορά προσδίδει κάτι από αριστοκρατική élégance στην παραγωγή, να το κάνουμε λίγο Downton Abbey φάση το διαστημικό ρε παιδί μου, ξέρεις, κάθε φωτόσπαθο και τσάι…  
     

    Έπειτα, βλέπουμε μία προσήλωση των παραγωγών σε ονόματα είτε παντελώς άγνωστα στο ευρύ κοινό, είτε σχετικά γνωστά αλλά σε δεύτερους ρόλους (πχ. Isaac). 

    Κρατούν την ίδια πολιτική δηλαδή όπως και το 1998 όταν έκαναν το κάστιγκ για την 2η τριλογία, θέλοντας προφανώς να δημιουργήσουν νέους σταρ και όχι να πάρουν έτοιμους.
     

    Εξαίρεση, φυσικά, ο von Sydow, ο οποίος επιλέχθηκε για να συνδέσει το λαμπρό κινηματογραφικό παρελθόν (συνεργασίες και με Steven Spielberg, David Lean) και την μακρόχρονη πορεία στο κλασικό θεατρικό ρεπερτόριο με το νέο αίμα, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στις δύο προηγούμενες τριλογίες του ‘Πολέμου’ με τους sir Alec Guinness και Peter Cushing στην πρώτη και τον Christopher Lee στην δεύτερη.
     

    Τέλος, είναι αξιοσημείωτο πως στην ανακοίνωση δεν αναφέρονται πουθενά οι ρόλοι που θα υποδυθούν οι νεοεισερχόμενοι, παρόλο που για ορισμένους κάτι έχει ακουστεί τελευταία – λένε πως ο Boyega θα ερμηνεύσει κάποιον μαθητευόμενο Τζεντάι, ενώ φήμες ήθελαν τον Driver να επιλέχθηκε για να παίξει τον ‘κακό’. 

    Πάντως ο –μισός Γουατεμαλανός, μισός Κουβανός– Isaac μόλις προχτές πρωτο-ακούστηκε.
     

    Υπόψη πως στο επερχόμενο 7ο φιλμ του ‘Πολέμου’ το 2015, θα επανεμφανιστούν στους ίδιους ρόλους μετά από 27 χρόνια οι Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill αλλά και οι Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αυτό είναι το cast του Star Wars Episode VII Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top