F Τελικό trailer, clip και 6 featurettes για το X-men: Days of Future Past - FilmBoy Τελικό trailer, clip και 6 featurettes για το X-men: Days of Future Past - FilmBoy
  • Latest News

    Τελικό trailer, clip και 6 featurettes για το X-men: Days of Future Past


    Τελικά την σιχτιριάζαμε, την αναθεματίζαμε τη Fox για το ελεεινό promotion στο Χ-Men: Days of Future Past αλλά όσο πλησιάζει η πρεμιέρα της 22ης Μαϊου, το υλικό που κυκλοφορεί προκύπτει όλο και πιο ...nerd-tastic!

    Μετά από το δεύτερο και υπερβολικά καθυστερημένο trailer που είδαμε πριν από ένα μήνα, ήταν σχεδόν σίγουρο πως μέσα στον τελευταίο μήνα πριν από την πρεμιέρα της ταινίας θα είχαμε άλλο ένα τελευταίο και πιο επικό!

    Επίσης λίγο καιρό πριν, κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα το πρώτο κλιπάκι αλλά και μερικά ενδιαφέροντα μικρά featurettes που θα δείτε παρακάτω.

    Για να επανέλθουμε, το 3ο trailer που μόλις κυκλοφόρησε είναι ακόμα πιο ΚΑΡΓΑ FUCKIN' E-P-I-C, με ακόμα περισσότερο οπτικό υλικό από τη δράση και τους χαρακτήρες της ταινίας.

    Η υπόθεση θυμίζουμε πως θα εκτυλίσσεται αρχικά στο μέλλον και το έτος 2018 με το καστ της αρχικής τριλογίας να προσπαθεί να στείλει την ψυχή του Wolverine στο παρελθόν (μέσω των νέων δυνάμεων της Kitty Pryde) προκειμένου να προλάβουν μια δολοφονία που θα οδηγήσει στη δημιουργία των φονικών ρομπότ Sentinels από τον Dr Bolivar Trask και την επικείμενη σταδιακή δολοφονία των μεταλλαγμένων.

    Φτάνοντας στα 70's και δέκα χρόνια μετά το πολύ καλό prequel X-men: First Class, ο Wolverine θα προσπαθήσει να επαναφέρει τον ...μεθύστακα Xavier και με τη συνεργασία του Beast/Hank McCoy θα βοηθήσουν τον Μagneto να αποδράσει και όλοι μαζί να αποτρέψουν τη Mystique από τη δολοφονία κάποιου σημαντικού προσώπου, την ίδια ώρα που στο μέλλον θα βλέπουμε τον έναν μεταλλαγμένο μετά τον άλλον να σκοτώνεται.

    Αν δεν σας ενδιαφέρει πως η υπόθεση που μοιάζει με πιο επικό Χ-Men 2 (καλοί και κακοί μεταλλαγμένοι συνεργάζονται για καλό όλων) θα έχει πάλι για επίκεντρο τον...νυχι-λιστή Wolverine, τότε μπορείτε να το απολαύσετε για μια ακόμη φορά την επική δράση, τον Magneto να ξεριζώνει γήπεδα (αντί για γέφυρες), την εμφάνιση του Evan Peters ως ο σπιντάτος Quicksilver που στα κόμικ τον γνωρίζουμε ως γιο του Magneto (αλλά εδώ δεν ξέρουμε τι θα παιχτεί με δαύτον), τα Sentinels που έχουν ορκιστεί να μην αφήσουν κάνεναν μεταλλαγμένο και άνθρωπο ζωντανό (στο παρελθόν θυμίζουν περισσότερο υπερφυσικές ηλεκτρικές σκούπες/καλοριφέρ) και φυσικά το καλύτερο και πιο πληθωρικό καστ που μαζεύτηκε ποτέ σε ταινία του είδους.

    Υπενθυμίζουμε πως επιστρέφουν οι Patrick Stewart (Charles Xavier / Professor X),  Ian McKellen (Erik Lehnsherr / Magneto), Hugh Jackman (Logan / Wolverine), Halle Berry (Ororo Munroe / Storm), Anna Paquin (Rogue), Ellen Page (Kitty Pryde), Shawn Ashmore (Bobby Drake / Iceman), Daniel Cudmore (Peter Rasputin / Colossus) ενώ από το X-Men: First Class θα ξαναδούμε τους James McAvoy (Young Professor X), Michael Fassbender (Young Magneto), Jennifer Lawrence (Raven Darkhölme / Mystique), Nicholas Hoult (Hank McCoy / Beast) και τον Lucas Till ως Alex Summers / Havok (πιθανότατα σε πολύ μικρό ρόλο).



    Στις καινούριες προσθήκες, ο νέος κακός Tyrion Lannister (λέγε τον και Peter Dinklage) ως Dr Bolivar Trask αλλά και ο Omar Sy (οι Άθικτοι/Intouchables), ως Bishop ένας από τους αγαπημένους badass χαρακτήρες των κόμικ που έρχεται από το μέλλον και έχει την ικανότητα να ταξιδεύει στο χρόνο.

    Τους υπόλοιπους ρόλους συμπληρώνουν ο Josh Helman που θα ερμηνεύσει την νεαρή εκδοχή του William Stryker (του κακού που είχαμε δει στα X-2 και X-men Origins: Wolverine από τους Brian Cox και Danny Huston αντιστοίχως),  ο Evan Jonigkeit ως η νεαρή εκδοχή του κακού μεταλλαγμένου Toad (από το πρώτο X-men) αλλά και οι μεταλλαγμένοι Warpath/James Proudstar (Booboo Stewart, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2), Blink (Fan Bingbing) και Sunspot (Adam Canto).

    Μετά κι από τον ταινιάρα Captain America:The Winter Soldier και εν αναμονή του πιο επικού μα παραγεμισμένου Amazing Spider-Man 2, η Fox είναι έτοιμη επιτέλους να δείξει τα δόντια της προσπαθώντας κι αυτή να εξελίξει περισσότερο το franchise των Χ-men που αναμένεται κάποια στιγμή να κάνει και crossover-ιά με τους επερχόμενους reboot-αρισμένους Fantastic Four που ετοιμάζονται  και αυτοί από την Fox για τον Ιούνιο του 2015.

    Το X-men: Days of Future Past αναμένεται να είναι η πρώτη πραγματική ταινία X-men που σέβεται τα πιο επικά sci-fi στοιχεία των ιστοριών τους καθώς η αρχική τριλογία παραήταν κομικίστικα...toned-down εν συγκρίσει με το υπερθέαμα που αναμένεται να δούμε τον προσεχή Μάη.

    Όσο για τα featurettes, θα δείτε μερικές συνεντεύξεις από τον σκηνοθέτη Bryan Singer και τους ηθοποιούς, μερικές επεξηγήσεις για το ταξίδι του Wolverine στο παρελθόν αλλά και μια ξενάγηση στα γυρίσματα και άλλα πολλά ενώ το πρώτο κλιπάκι μάς δείχνει μια μικρή μα υπέροχη αλληλεπίδραση και χορογραφία ανάμεσα στις δυνάμεις των Bishop, Iceman, Blink, Sunspot, Kitty Pryde, Colossus και άλλων ενάντια στα απειλητικά και ανελέητα Sentinels του ζοφερού μέλλοντος.

    Μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία με κόβω να σαπίσω το trailer στα άπειρα views (ας ελπίζουμε η Fox να μην το παρακάνει με το υλικό της όπως η Sony με τον επερχόμενο Amazing Spidey), ενώ οι υπόλοιποι διαβάστε οπωσδήποτε την ομώνυμη 2τευχη κλασική ιστορία "Days of Future Past" του 1981 που εκτυλίχθηκε στα τεύχη 141 και 142 του Uncanny X-men από τους Chris Claremont (σενάριο) και John Byrne (σχέδιο), αλλά και την εξαιρετική εκδοχή από την animated σειρά των 90's (εδώ κι εδώ). 


    ..."nuff' said" καθώς έχω ήδη αρχίσει να τρώω τα νύχια μου για το τελικό αποτέλεσμα που αναμένεται να συνδυάζει ιδανικά, τη δράση με το δράμα και το χιούμορ.

    Για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν οι κύριοι Bryan Singer (σκηνοθέτης των X-1, X-2) και...Simon Kinberg(σεναριογράφος του...Χ-3...).


    Kostas Tsokos.


    TRAILER





    FEATURETTES
















    CLIP


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τελικό trailer, clip και 6 featurettes για το X-men: Days of Future Past Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top