F Rosemary’s Baby trailer: Η Zoe Saldana στη μίνι-σειρά του NBC - FilmBoy Rosemary’s Baby trailer: Η Zoe Saldana στη μίνι-σειρά του NBC - FilmBoy
  • Latest News

    Rosemary’s Baby trailer: Η Zoe Saldana στη μίνι-σειρά του NBC


    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της τηλεοπτικής μίνι-σειράς Rosemary’s Baby, που θα προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, το Μάιο.

    Βασισμένη, όπως και η ομώνυμη ταινία του Roman Polanski το 1968, στη νουβέλα του Ira Levin, η νέα αυτή μεταφορά έχει για πρωταγωνίστρια την εξωτική Zoe Saldana (η Uhura των Star Trek movies) και την Agnieszka Holland (In Darkness) στην σκηνοθεσία.

    Η Rosemary (Saldana) είναι μία νεαρή σύζυγος και μελλοντική μητέρα που μετακομίζει με τον άντρα της στο Παρίσι.

    Το καινούργιο τους σπίτι όμως έχει ένα σκοτεινό παρελθόν και όταν η Rosemary μένει τελικά έγκυος, αρχίζει να υποπτεύεται πως ο άντρας της και οι γείτονες τους έχουν μυστήρια πλάνα για το αγέννητο παιδί της, καθώς η υπερπροστατευτικότητα τους απέναντι του αγγίζει την παράνοια.

    Το σενάριο ανήκει στους Scott Abbott και James Wong (American Horror Story), ενώ το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι Jason Isaacs (Abduction), Patrick J. Adams (Suits), Christina Cole (Stake Land), Olivier Rabourdin (Taken 2) και Weronika Rosati (Last Vegas).

    Η δύο επεισοδίων τετράωρη σειρά θα προβληθεί, στις 11 και 15 Μαΐου από το NBC.

    Κώστας Κίτσιος.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rosemary’s Baby trailer: Η Zoe Saldana στη μίνι-σειρά του NBC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top