F Δείτε πως γυρίστηκε το Non-Stop με τον Liam Neeson - FilmBoy Δείτε πως γυρίστηκε το Non-Stop με τον Liam Neeson - FilmBoy
  • Latest News

    Δείτε πως γυρίστηκε το Non-Stop με τον Liam Neeson


    Ο Liam Neeson συνεχίζει στα 62 του σε ρόλο action-star και μετά από τα Taken, Unknown και The Grey, τον συναντάμε ξανά στο φετινό Non-Stop.

    Κατά την διάρκεια μιας νυχτερινής διεθνής πτήσης από την Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, ο Αμερικανός ομοσπονδιακός πράκτορας Bill Marks θα λάβει μια σειρά από μηνύματα που προειδοποιούν πώς αν δεν μεταφερθούν $150 εκατομμύρια σε έναν μυστικό τραπεζικό λογαριασμό, τότε οι επιβάτες του αεροπλάνου θα σκοτώνονται ανά 20 λεπτά.

    Στη σκηνοθεσία ο Jaume Collet-Serra που συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Neeson μετά από το Unknown ενώ δίπλα στον Neeson, η Julianne Moore, η Michelle Dockery του Downton Abbey και η προσφάτως βραβευθείσα με Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το 12 Years a Slave, Lupita Nyong'o.

    Η ταινία προβάλλεται ήδη από τις 27 Φεβρουαρίου στη χώρα μας και από 28 στην Αμερική όπου άνοιξε ικανοποιητικά (28,9 μύρια από ένα μπάτζετ των 50).

    Για όσους δεν το είδαν ή το έχουν δει ακόμα, παρακάτω θα δείτε δύο ενδιαφέροντα making of με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σκηνοθέτη αλλά και ένα video με b-roll footage όπου θα δείτε αποσπάσματα από το πως γυρίστηκε η ταινία (και με τον Neeson να δίνει και πάλι τα ρέστα του!).


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δείτε πως γυρίστηκε το Non-Stop με τον Liam Neeson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top