F Ο ρόλος της Holly Hunter στο Batman vs Superman - FilmBoy Ο ρόλος της Holly Hunter στο Batman vs Superman - FilmBoy
  • Latest News

    Ο ρόλος της Holly Hunter στο Batman vs Superman


    Αφήνουμε την Marvel και πάμε στο αντίπαλο στρατόπεδο της DC, όπου τελευταία κυκλοφόρησε μια φήμη πως η βραβευμένη με Όσκαρ για τα ‘Μαθήματα Πιάνου’, Holly Hunter θα υποδυθεί έναν σημαντικό χαρακτήρα για το παρελθόν του Μπρους Γουέιν στο πολυαναμενόμενο φιλμ του ‘Batman vs. Superman’. 

    Η 56χρονη ηθοποιός, σύμφωνα με το Latino Review, προορίζεται για τον ρόλο της Leslie Thompkins ή κάποιου άλλου παρόμοιου ρόλου με αυτήν, με παρόμοιο ίσως ιστορικό. 

    Ποια είναι όμως η κυρία Thompkins;
     

    Πρόκειται για τη γιατρό-συμφοιτήτρια-στενή φίλη του πατέρα του Μπρους, Τόμας Γουέιν, η οποία σύμφωνα με κάποιες εκδοχές του μύθου του Μπάτμαν ανέλαβε την υποστήριξη του νεαρού Μπρους μετά τον φόνο των γονιών του παράλληλα με την καθοδήγηση του μπάτλερ Άλφρεντ. 

    Αργότερα, λειτούργησε αρκετές φορές κριτικά στην δράση του πολυεκατομμυριούχου ως ‘Σκοτεινός Ιππότης’, παραμένοντας όμως ένα από τα ελάχιστα άτομα που γνωρίζουν την ‘κοσμική’ ταυτότητα του ‘Νυχτερίδα’.

    Παράλληλα, περιγράφεται ως μία φωτεινή προσωπικότητα του ιατρικού κόσμου που βοηθούσε εθελοντικά τα άπορα παιδιά του Γκόθαμ.
     

    Αν ισχύει η φήμη, τότε αφενός είναι σίγουρο πως η ταινία θα εστιαστεί έστω εν μέρει στο παρελθόν του Μπρους Γουέιν, ίσως και στο ιστορικό των γονιών του, αφετέρου προστίθεται οσκαρική λάμψη στο ήδη πολλά υποσχόμενο καστ στο οποίο έχουν κλείσει ήδη πλην των Henry Cavill (Superman) και Ben Affleck (Batman), η Gal Gadot ως Wonder Woman, ο Jesse Eisenberg – πιο γνωστός από το ‘Social Network’ – ως η φαλακρή αρχι-νέμεση του Superman, Lex Luthor κι ο Jeremy Irons ως Alfred Pennyworth.  

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο ρόλος της Holly Hunter στο Batman vs Superman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top