F The Leftovers trailer: Εξαφανίσεις και Αποκάλυψη στη νέα σειρά του ΗΒΟ - FilmBoy The Leftovers trailer: Εξαφανίσεις και Αποκάλυψη στη νέα σειρά του ΗΒΟ - FilmBoy
  • Latest News

    The Leftovers trailer: Εξαφανίσεις και Αποκάλυψη στη νέα σειρά του ΗΒΟ


    Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του ΗΒΟ, The Leftovers.

    Φαινομενικά πρόκειται για μία διαφήμιση με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη δύναμη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας ή ίσως και για το περιβάλλον ...τουλάχιστον τα πρώτα δευτερόλεπτα. 

    Καθώς όμως το ΗΒΟ δεν έχει διαφημιστικά μηνύματα, τουλάχιστον για ότι δεν αφορά το ίδιο το κανάλι, αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για τη νέα σειρά The Leftovers, όταν ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού της γης, συμπεριλαμβανομένου και του χαριτωμένου μωρού του trailer, εξαφανίζεται!

    Η νέα σειρά του ΗΒΟ βασίζεται στο ομόνυμο βιβλίο του Tom Perrotta, που κυκλοφόρησε στην Αμερική το 2011. 


    Προς το παρόν, το trailer δεν αποκαλύπτει το λόγο της εξαφάνισης όλων αυτών των ανθρώπων αλλά, όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος, μας προϊδεάζει ότι η σειρά θα ασχολείται με τους εναπομείναντες κατοίκους της γης.

    Παρόλο που το apocalyptic και post-apocalyptic είδος δεν είναι πρωτόγνωρο και ίσως μάλιστα βιώνει μία άνθηση τα τελευταία χρόνια στις σειρές, το πρώτο trailer του The Leftovers μοιάζει πολλά υποσχόμενο. 


    Ευρυματικό και με πολλούς άσους στην παραγωγή και όσον αφορά το καστ των ηθοποιών (Justin TherouxLiv TylerChristopher Eccleston) και όσον αφορά το μεγάλο όνομα στο σενάριο, Damon Lindelof, γνωστός από το Lost και το Prometheus

    Σε συνδυασμό με το ίδιο το όνομα του ΗΒΟ, που ευθύνεται για τις μεγαλύτερες, τουλάχιστον εμπορικά, επιτυχίες και μεταφορές βιβλίων των τελευταίων ετών, με κορυφαίο παράδειγμα το Game of Thrones φυσικά, η πρεμιέρα της νέας σειράς The Leftovers σίγουρα θα μας απασχολήσει. 

    Πώς σας φαίνεται;

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Leftovers trailer: Εξαφανίσεις και Αποκάλυψη στη νέα σειρά του ΗΒΟ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top