F Gone Girl trailer: Ο Ben Affleck ύποπτος για την εξαφάνιση της γυναίκας του - FilmBoy Gone Girl trailer: Ο Ben Affleck ύποπτος για την εξαφάνιση της γυναίκας του - FilmBoy
  • Latest News

    Gone Girl trailer: Ο Ben Affleck ύποπτος για την εξαφάνιση της γυναίκας του


    Τρία χρόνια μετά την επιτυχημένη μεταφορά best seller Το Κορίτσι με το Τατουάζ στη μεγάλη οθόνη, ο David Fincher επιστρέφει με την προσαρμογή του μυθιστορήματος του Gillian Flynn, με τίτλο Gone Girl.
     

    Η ιστορία αρχίζει όταν η Amy (Rosamund Pike) εξαφανίζεται την ημέρα της πέμπτης επετείου του (φαινομενικά) ευτυχισμένου γάμου της. 

    Καθώς οι αρχές ερευνούν την υπόθεση σε βάθος, ανακαλύπτουν ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται στη σχέση της Amy με τον άντρα της, ενώ βάσιμες υποψίες αρχίζουν να πέφτουν πάνω του. 

    Στον αντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον Ben Affleck, η καριέρα του οποίου έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια, ιδίως μετά το βραβείο Όσκαρ για το Argo.
     

    Το trailer της ταινίας υπόσχεται μία δραματική ταινία όπου κυριαρχεί η αγωνία και η αβεβαιότητα. 
    Περιέχει πολλά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του Fincher, όπως την αισθητική περί φωτισμού και γωνιών λήψης, καθώς και τη σκοτεινή και απαισιόδοξη στάση απέναντι στην ανθρώπινη συμπεριφορά. 

    Σε παρόμοια μήκη αβεβαιότητας κυμαίνεται άλλωστε και το βιβλίο του Flynn, με κυρίαρχο το συναισθήμα της καχυποψίας. 
    Ωστόσο, πολλές εκπλήξεις περιμένουν και τους αναγνώστες του πρωτότυπου, μιας και το τρίτο μέρος της ταινίας θα διαφοροποιείται σημαντικά.
     

    Περιμένουμε πολλά από την επάνοδο του David Fincher στη μεγάλη οθόνη, έπειτα από την ομολογουμένως δημιουργικότατη ενασχόλησή του με την τηλεοπτική σειρά House of Cards, με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Kevin Spacey.
     

    Το πρωταγωνιστικό δίδυμο πλαισιώνει ένα αξιόλογο και γνωστό καστ (Neil Patrick Harris), ενώ εμείς περιμένουμε περισσότερα νέα από το Gone Girl, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

    Εντυπώσεις;

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gone Girl trailer: Ο Ben Affleck ύποπτος για την εξαφάνιση της γυναίκας του Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top