F Η Chloe Moretz αποκτά το δικό της alien franchise - FilmBoy Η Chloe Moretz αποκτά το δικό της alien franchise - FilmBoy
  • Latest News

    Η Chloe Moretz αποκτά το δικό της alien franchise


    Tώρα που η Jennifer Lawrence και η Shailene Woodley έχουν αποκτήσει τα δικά τους νεανικά franchises, ήρθε η στιγμή και για άλλη μια νεαρή ταλαντούχα ηθοποιό να αποκτήσει το δικό της. 

    Ο λόγος για την Chloe Moretz (Carrie, Let Me In, Kick-Ass ) η οποία σύμφωνα με το The Wrap θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Sony Pictures, The 5th Wave

    Το The 5th Wave είναι βασισμένο στη νεανική νουβέλα του συγγραφέα Rick Yancey με το ίδιο όνομα. 

    Το βιβλίο αποτελεί το πρώτο μέρος της τριλογίας (αλίμονο!!) του Yancey και ασχολείται με την ιστορία της Cassie Sullivan, την οποία θα ενσαρκώσει η Moretz, η οποία επιβιώνει από τέσσερα κύματα θανάσιμων επιθέσεων εναντίων της γής από εξωγήινους που έχουν ανθρώπινη μορφή. 

    Στη προσπάθειά της να σώσει τον αδελφό της η Cassie θα συναντήσει έναν νεαρό άντρα, που θα αποδειχθεί πως είναι ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει για να επιβιώσει. 

    Όλη η ιστορία ίσως να θυμίσει σε κάποιους το The Host (όποιος άντεξε και το είδε βέβαια) και γενικά δεν βλέπουμε κάποια ιδιαίτερη πρωτοτυπία σε σχέση με τις άλλες παρόμοιες ταινίες του είδους. 

    Το βιβλίο ωστόσο φαίνεται να έχει πετύχει το στόχο του γιατί από το Μάιο του 2013 που κυκλοφόρησε έχει αποκτήσει μεγάλο φανατικό κοινό. 

    Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο J. Blakeson (The Disappearance of AliceCreed), ενώ τη συγγραφική πένα θα αναλάβει να χειριστεί η  Susannah Grant (Erin Brockovich). 

    Ας ελπίσουμε πως μαζί με το ταλέντο της νεαρής Moretz η ταινία θα αποτελέσει μια νεανική sci-fi  ταινία που θα αξίζει να τη παρακολουθήσει κάποιος. 

    Τι λέτε; Ενδιαφέστε;

    Δήμητρα Διαμαντούλη.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Chloe Moretz αποκτά το δικό της alien franchise Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top